aneczka2425
Fanka BB :)
Natalunia współczuję fakt pogoda nie spacerowa ale z takim maluchem inaczej nie wyjdziesz a reklamacje mogą długo trwać pewnie na kwicie macie jakiś termin;/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mogę pożyczyć Ci wózek?daj znać2 tygodnie![]()

Ewa, dzięki za wózek :-) Narazie mam od sąsiadki :-)
Dzisiaj pierwsza komunia mojej córci była :-) Zuzia była grzeczna niesamowicie w cerkwi i nie płakała, a jak dostała winko (komunię) to cmokała i chciała jeszcze![]()
i nosem się podpieram:-)
po długim czasie mojej nie obecnosci (chyba 5 dni) na bb.

hmm juz jest duzy i czasami daje popalic mamusinatalunia można wiedzieć jaki masz wózek?? ja jestem aktualnie na etapie wyboru i chciałabym wiedzieć, w których to koła odpadają![]()
ja głęboki polecam x lander xa, jego wada to waga ale pozatym cudo,nawet w takie zaspy.Sprzedając nie traci się dużo na cenie.hehe i wyszło szydło z worka ;-) dzięki za odp :-) tego jeszcze na żywo nie oglądałam ;-)
nawet nie wiem,od jutra wiszę na telefonieEwuśka a co terminy pewnie już pozajmowane są na maj? Tak dużo teraz ludzi na komunie sale wynajmuje? W sumie ja zrobiłabym tak samo, przynajmniej łatwiej i przygotowywać samej nie trzeba bo i tak dużo zamieszania i stresu jest.