reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
mogę pożyczyć Ci wózek?daj znać

hej
fajnie,że spotkanie udane.

Mam dość tej zimy,a co najgorsze słyszałam że jeszcze te mrozy wrócą.:-(
Z reklamacjami tak już jest,mi 3 razy oddawali niby zrobiony telefon,jeszcze tego samego dnia przywoziłam z powrotem,w końcu na 3 tygodnie gdzieś wysłali telefon i wymienili cały slot,czy coś tam:baffled:

Dalej nie mam sali na Komunię Krzysia.
Miłej niedzieli;-)

Ewa, dzięki za wózek :-) Narazie mam od sąsiadki :-)

Dzisiaj pierwsza komunia mojej córci była :-) Zuzia była grzeczna niesamowicie w cerkwi i nie płakała, a jak dostała winko (komunię) to cmokała i chciała jeszcze :-D

Ewa, dzięki za wózek :-) Narazie mam od sąsiadki :-)

Dzisiaj pierwsza komunia mojej córci była :-) Zuzia była grzeczna niesamowicie w cerkwi i nie płakała, a jak dostała winko (komunię) to cmokała i chciała jeszcze :-D

O, grzeczna dziewczynka! i wie co dobre hehe:-):-):-)

A co do spotkania, to super było! Tak mi czas szybko zleciał,że szok i potem w domku to jakaś taka uskrzydlona byłam;-) A Ola spała os 16 do 19 i wstawać nie chciała tak się zmęczyła. No ale pochwaliłam ją ze spaniem to mam teraz pobudki co 2 godzinki:baffled: i nosem się podpieram:-)

Ewuśka a co terminy pewnie już pozajmowane są na maj? Tak dużo teraz ludzi na komunie sale wynajmuje? W sumie ja zrobiłabym tak samo, przynajmniej łatwiej i przygotowywać samej nie trzeba bo i tak dużo zamieszania i stresu jest.

Witam:-D po długim czasie mojej nie obecnosci (chyba 5 dni) na bb.:tak:
jeju ile ja przez te dni miałam przezyc... duzo by opowiadac a to m.in sprawy rodzinne......wiec bez szczegółów...
co do mojego weekendu w szkole to tez róznie bo 2 egz zaliczone:-), 1 nie:-(,
1 jeszcze nie sprawdzony wiec wyniki na dniach ojj nie wiem co to bedzie.... a reszte egz jeszcze mam przed soba wiec optymistycznie to nie brzmi.... no cóz musze się ostro wziąć za ksiazki:baffled::szok:
to fajnie że spotkanie sie udało, załuje tylko ze nie mogłam w nim uczastniczyć:-(:-(
od 2 dni mój mały tak mnie kopie i wciska sie pod żebra z prawej strony ze szok....i troche to bolesne:tak:hmm juz jest duzy i czasami daje popalic mamusi

natalunia można wiedzieć jaki masz wózek?? ja jestem aktualnie na etapie wyboru i chciałabym wiedzieć, w których to koła odpadają :sorry2:

Tako Jumper - tylko, że mój kochany mężulek się przyznał, że wózek raz w złości prawie zepchnął ze schodów i słyszał jak coś pękło... Może to to? Bo ogólnie wózek jest stabilny i dobry. Szczerze polecam.

reklama
hehe i wyszło szydło z worka ;-) dzięki za odp :-) tego jeszcze na żywo nie oglądałam ;-)
ja głęboki polecam x lander xa, jego wada to waga ale pozatym cudo,nawet w takie zaspy.Sprzedając nie traci się dużo na cenie.
Na spacerówke maclarena techno.
Jak niedziela?My dziś obiboki,dopiero wróciłam od mamy.Mieszka w domu w starosielcach to chłopcy mieli zabawę:)wybudowali prawie 2 m iglo:-)

Ewuśka a co terminy pewnie już pozajmowane są na maj? Tak dużo teraz ludzi na komunie sale wynajmuje? W sumie ja zrobiłabym tak samo, przynajmniej łatwiej i przygotowywać samej nie trzeba bo i tak dużo zamieszania i stresu jest.
nawet nie wiem,od jutra wiszę na telefonie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry