reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Olis chrapie.......................cisza i spokoj.............nawet nie jestem glodna.....opijam sie woda z cytryna, bo trzeba 2 litry dziennie na tej diecie

pózno kładziesz,ja bym zwariowała przy dwójce.Jasiek ok dobranocki zasypia,Krzyś ok 20 30.To jedyna chwila(po 20),kiedy mam czas dla siebie.

Ola-znam ten ból,który cykl?

buziaki:-)

Ostatnia edycja:
Natalunia, Ewuśka..
W grudniu 2008 straciliśmy dzieciątko i mniej więcej od marca 2009 mamy pozwolenie od gina na starania się..I wszystko było tak na luzie..A tak na poważnie to od 3-4 cykli..

Ewuśka - siedzibę? A czym się zajmujesz jeśli można dopytać?

dzień doberek panienki :) Jak sie spało?? My juz od 7 na nogach, Moj mały zaczął cos wcześniej wstawać, mam nadzieje ze nie na długo.

Estera a ty co za dietke stosujesz??

Miłego Dnia wam zycze

Dzień dobry :-)
Moja niunia spała dzisiaj od 22.30 do 6 rano :-) I kładę spać o 22.30 zawsze o 22 kąpiemy.

E-stera, ja od poniedziałku będę stosować, bo muszę zaczynać od poniedziałku, bo inaczej nie mam rachuby czasu ;-)

Natalunia, Ewuśka..
W grudniu 2008 straciliśmy dzieciątko i mniej więcej od marca 2009 mamy pozwolenie od gina na starania się..I wszystko było tak na luzie..A tak na poważnie to od 3-4 cykli..

Tylko się nie zamartwiaj, pozytywne nastawienie czyni cuda... Coś o tym wiem;-)
Staralismy się prawie 5 lat (endometrioza, policystyczne jajniki, laparoskopia, leczenie hormonalne) i jak w końcu odpuściłam to okazało się, że jestem w ciąży:confused:. Dajcie sobie czas i trochę luzu a na pewno wszystko się uda !!!

Natalunia- a Ty chyba jakieś egzaminy miałaś? I jak oki?
Filonka- a jak Twoje samopoczucie? Malutki pewnie bryka jak szalony??:-):-):-)
E-stera? no nie mów, że Ty na diecie jakiejś? Toż Ty taka szczupła!!! Chcesz zniknąć?

reklama
natalunia ty usg bioderek robiłaś w szpitalu dziecięcym?
jeśli tak to tam duże kolejki są?

Aneczka, my robiliśmy USG na Sienkiewicza i musze powiedzieć , że ani kolejek ani nic. Szybko i sprawnie. Całe badanie to może 2 minuty trwało i umawiaja tam na godziny a jak w DSK to nie wiem...Nam położna mówiła ,że szybciej i sprawniej na Sienkiewicza.

Natalunia- co robisz z Zuzią, że tak Ci śpi;-);-)? Mi Ola dzisiaj budziła się co 1,5 godzinki, wcześniej tak nie było...No i w ciągu dnia znowu nie śpi wogole, po 20 min może:-(:-(:-(Ona zmęczona i ja zmęczona i to chyba się nam udziela.Sił mi brakuje i na nerw już pada:zawstydzona/y:

Ewuśka- chyba uczyłaś się z moim mężem w podstawówce, bo mi coś mówił o Krasnoludkach , że jego koleżanka jest właścicielką:blink:, hehehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry