reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
plaża na dojlidach robi sie coraz fajniejsza, widziałam ze przekopują calą plaże i bedzie piasek zamiast trawy mmmm jak nad morzem, robi sie corz przyjemniej. Co do ginekologa do jakos wolę facetów hehe ;)
A za oknem znowu snieg padał :( , ale pogodynki zapowiadają, że juz wiosna idzie wielkimi krokami, ale czy im wierzyć?? Wszystko juz jest możliwe.

reklama
E-stera ja wracam w czwartek o 13.05 z centralnego. Myślę że spokojnie na ten pociąg zdążę bo zajęcia do 11.30. Dziś to już nie wytrzymałam takie nudy więc się urwałam trochę wcześniej i do galerii z koleżanką. A jutro na zakończenie test będzie więc trzeba do końca zostać. Ale to tylko formalność bo wpisy zaliczeniowe w karcie już są. To może się spotkamy w pociągu?

dzień dobry :)
tak patrzę sobie na suwaczki... jakie nasze dzieci już duże hehehe, Zuzia 4 miesiące, Pawełek juz ponad, jeszcze moja Oleńka tydzień i też 4miechy :)
Wiesz Natali, wezewanie na szczepienie do mnie przyszło :) tzn osobiście przyniosła je pielęgniarka :) hehehe

A na ten spacerek to z miłą chęcią ale może tak po niedzieli? żeby się cieplej zrobiło bez padającego śniegu co? A Kasia zawsze możesz przyjechac odwiedzić rodziców i przy okazji wybrać się na spacer z nami :)

tak patrzę sobie na suwaczki... jakie nasze dzieci już duże hehehe, Zuzia 4 miesiące, Pawełek juz ponad, jeszcze moja Oleńka tydzień i też 4miechy :)

nawet sie nie obejrzycie a juz minie rok, ja już pomału zapominam jak moj Krzyś wyglądał jak miał np 4 miesiace, tylko zdjecia zostały hehe :)

My juz po spacerku, zaraz kawusia i Krzys idzie na drzemkę.

reklama
Wiesz Natali, wezewanie na szczepienie do mnie przyszło :) tzn osobiście przyniosła je pielęgniarka :) hehehe

A na ten spacerek to z miłą chęcią ale może tak po niedzieli? żeby się cieplej zrobiło bez padającego śniegu co? A Kasia zawsze możesz przyjechac odwiedzić rodziców i przy okazji wybrać się na spacer z nami :)

Ja podpispałam wszystko w przychodni. Może zajdź do przychodni i podpisz oświadczenie, że nie będziesz szczepić wg obowiązującego kalendarza szczepień i sama zdecydujesz kiedy zaszczepić Olę. Będziesz miała spokój i nikt nie bedzie Cię nachodzić. ;-)

Jesica, wybierasz się na poniedziałkowe spotkanie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry