reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Hej dziewuszki!! Dzis juz jestem w domku z Witkiem.
Cesarke robiła mi dr. Aleksiejczuk - ta sama co kroiła moja kolezanke. CC zniosłam rewelacyjnie, cięcie miałam o 7 rano a o 22-giej juz byłam na nogach i pomaszerowałam do kibelka, ani razu nie blolało mnie tak naprawde mocno. NAJGORSZY BYŁ CEWNIK BŁEEEEEE :p
Na poczatku miałam problemy z karmieniem - malego dokarmiali butelka, teraz cyce az cięzkie od mleczka ale walczymy z kolkami.
Troche jestem "padła" po wspinaczce na 4-te pietro więc nie będ e na razie więcej pisac. Bardzo Wam dziekuje za zyczonka. Będe do Was zagladać w każdej wolnej chwili
A to mały Wiktorek:
w74pp.jpg

reklama
Ciesze sie bardzo mocno ze jestescie juz w domku cali i zdrowi:) Życze szybkiego powrotu do formy. Aha i zyczliwie zazdroszcze ze masz to juz za soba:)

uFfffff Babulu a tak sie bałam że źle zniesiesz cesarke a tu prosze:-) nawet6 nie wiesz jak sie ciesze :-) buziaki serdeczne Mały wygląda cudnie !!!!!!!!!!!!!!

hej dziewuszki.
Pierwsza domowa nocka za nami. Witek cycał co 2 godziny ale spalismy do 9-tej. Mój mąz jest cudownym ojcem, radzi sobie doskonale, ma fantastyczny kontakt z maluchem. Praktycznie sam wszystko przy nim robi - przebiera, odbija... ja moge sobie pozwolic na lezenie i "dogajanie".
Jestem bardzo bardzo zadowolona z pobytu u arciszewskiego. To własnie są warunki i atmosfera w jakiej nalezy przychodzic na swiat. Kazda połozna jak przyjaciółka, kazda pielegniarka noworotkowa jak ciotka....

Gratulacje syneczka! jest świetny , zazdroszczę ci, że to już! Jak wspomnę ciebie z brzuszkiem u Arciszewskich, to nostalgia we mnie wzbiera...O. mój brzuszku, jeszcze cie ponoszę parę tygodni...
Miłego wypoczywania, a ja, cóż, jsakoś będę ciągnąć. Zabieram się za porządkowanie i dokupowanie ciuszków dla Jonatana.
Będę odmalowywać łóżeczko...
Wysyłać dzieciaki do szkoły...
Robić konfiury sliwkowe...
Nie dam sie nostalgii. Buziaki . A jakiego masz odważnego męża- napisał na forum wiadomość- tu mąż Żużaczka. Mój za Chiny tego nie zrobi, dlatego czekajcie na mnie po porodzie.

Jeszcze raz bardzo Wam dziekuję za cieple słowa. Tuska, curcia juz pooooodrosnieta niebywale.
DzisWitek miał bardzo wazne USG. Głowy, obowiazkowe przy obciążeniu matki toxoplazmozą. Bardzo sie denerwowalam, ale juz po wszystkim. Badanie wyszło idealnie, ani sladu zwapnień :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Czeka nas jeszcze pobieranie krwi, ale to raczej formalnosc.
W srode ide za zdjęcie "wszów" ;), mam nadzieje, ze potem będzie mnie choc troche mniej ciagnąc. Dzis dzwoniła do mnie p. doktor która mnie operowała, zeby dowiedziec sie jak się czuje i jak ma sie maluszek. Jak miło.

ah dziekuje ci zuzaczku za mile slowka - corka wielgasna - ma juz 6 kg i 62 cm dlugosci wlasnie mizachorowala na zapalenie drog moczowych i w moczu ma leukocyty tak sie martwilam o nia - dostaje antybiotyk (augumentin) doustnie i jest jzu dzis lepiej - najgorsze bylo to ze stracila apetyt i nie chcial mi nic pic a przy takich upalach moglo sie skonczyc odwodnieniem .... ale dzis juz sobie pojadla troche i spi teraz jak zabita
a co jest najsmieszniejesz to to ze ona nigdy nie chciala smoczka i nie umialal pic z buteleczki wody - teraz smok stal sie nieodzownym przyjacielem a i picie z butelki jej wyszlo - o co czasem zdziala choroba heheh

reklama
Asiołku mecz był okropny!!!! Kobiety karmiace nie powinny go ogladac ;D. Nie moge sie do Ciebie dodzwonic. Jak tam Majkujecie?

Do góry