reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Ja moge się "ewyntualnie" pocałować ze szmatą, gruszką w occie, marchewką w garnku, szczotką i odkurzaczem..... SEX grupowy normalnie:baffled:

reklama
:szok:Minia, a twój współudział? Hę? Daj troche beletrystyki, np: pod tytułem "Co mój kot robi".Moj kot ZŁAPAŁ PIERWSZĄ MYSZ!!!
I przyniósł nam, i zeżarł, głowę zostawiając na tarasie. Brrr.
Ale kocina dzielna, dzielna.Qubas, zrehabilitowal się za Tamto Wydarzenie z łózkiem. :-)
Jutro mam rade zkoleniową, dzisiaj pisze analizę wyników testów piątoklasistów...Żuzaczku nie jestem gorsza od ciebie, też mam pocałunki wirtualne jedynie, tym bardziej, ze męzowego nie ma.
Ale lało u nas w nocy! Cudny szum za oknem. A ranek byl mgl;isty....a wieczorem byłam na spacerze z małżonkiem, w ciemności, dzieciaki zostawilismy z teściami, wrocilismy o 21. Cudnie!Poczulam sie jak księzniczka na pierwszej randce. :-)
Jak tam brzuszki, kiedy rodzenie? Proszę napisac kiedy trzymac kciuki.I za kogo, bo mi sie myli- jakieś dziewczyny do nas wpadaly i znowu wypadly- Esterka, Erzinka i Ika-romantysia. No, pisac o postepach w obwodzie talii!Bo jak nie, to ja napisze o wyjątkowo wrednej klasie VI a i będziecie miec horror.:szok:

nie chce mi sie pisac o smutnych rzeczach więc napisze o dylemacie:
musze zrobić do naszej łazienki drugi wieszak. i zastanawiam się czy z takimi samymi rózyczkami czy z gołą babą:confused:

Żużak a czemu z gołą babą? Może z facetem byłoby fajniej:-D To do twojej łazienki?
A ten sex grupowy z gruszką, marchewką, szczotką i odkurzaczem to normalnie mnie zaintrygował. Pejcze, kajdanki, to słyszałam, ale coś takiego...:-D:-D:-D:rofl:
Kobity, nie smędzić, życiem się cieszyć.
gruszki w occie.....hehehe

Kalinka ja jestem cały czas tutaj tylko powiesc w odcinkach zawiesiłam z braku...no wiem wszystkim brakuje.Mój synek postanowił skrócić jeszcze sen dzienny do 1,5 godz w 2 częściach i odtąd cierpię na chroniczny brak ... no wiadomo

Dzis znów ładne słonko tylko niezły chłodek też jest.

Pozdrawiam:-):-):-)

Kalina beletrystyką to ja się w temacie mojego kota nijak nie popiszę :-)
Jego żywot mozna zawrzeć w jednym zdaniu. Je, śpi i zanieczyszcza kuwetę :-D
Minęly czasy jego wybryków młodości :tak: Zestarzał się nam kocina ...

Wpadam powiedziec tylko dzien dobry! I uciekam, haha, bo robota czeka.
Minia, kot ma zawsze duzo do zrobienia, napisz cos, leniuszku....jakąś kocia psotę...
Ika, ja cierpliwie poczekam. napisz jak meza poznalas...lubie romantyczne opowiesci. Wczoraj Paple meg Cabot skonczylam- przezabawna!

reklama
A ja sie nie odzywam, bo albo mi posta pozre ktorego z wielkim zaangarzowaniem wyprodukowałam, albo nie mam czasu bo ...biegam szkola, przedszkole, sklep, dentysta, Dom Kultury, nasze malowane mieszkanko. Kondycje do porodu będe miała jak maratończyk:-D
Ostatnio bardzo sie zaniepokoiłam "otwartościa" szkoły mojego dziecka i brakiem zainteresowania personelu tym że ktos dorosły bez celu włóczy sie poszkole w czasie lekcji.

I jestem bardzo zbudowan reakcja szkoły, bo wczoraj już miałam odzew od wice dyr. w sprawie "otwartości" szkoły - już mają program opracowany i na dniach będą go wdrażać! I jeszcze podziekowali mi za zwrocenie uwagi!
Jestem tez po rozmowie z panią wychowawczynią i normalnie szczęka mi opadła!:szok::shocked2: Pani absolutnie nie będzie uczyła ich czytac przez głoskowanie! Uważa, że nie ma lepszej metody niż sylabowanie, bo jest naturalna i łatwiejsza dla dziecka! Lepiej nie nie mogliśmy trafić! Moje życie zostało pozbawione problemów!
Brzuch rośnie, dziecko od trzech dni wyraźnie daje matce znać, że jest i to nie od cukierkow mam taki brzuchol. A wagę nadal mam taką samą, co niestety chyba nie potrwa długo, bo ostatnio apetyt taki mnie dopada, że tylko patrzec jak zacznie w tempie zastarszającym rosnąc.

Milego dnia kochane!

Do góry