reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja też nie lubię wychodzić sama wtedy muszę gdzieś iść na zakupy lub coś bo inaczej mi się odechciewa;/
czy któraś mieszka blisko antoniuka?
pytam bo mam sklerozę paskudna po ciąży została;/
pogoda wygląda na taką sobie mogłoby już cieplej być tak mi się wiosny chce:(

reklama
ja też nie lubię wychodzić sama wtedy muszę gdzieś iść na zakupy lub coś bo inaczej mi się odechciewa;/
czy któraś mieszka blisko antoniuka?
pytam bo mam sklerozę paskudna po ciąży została;/
pogoda wygląda na taką sobie mogłoby już cieplej być tak mi się wiosny chce:(
przez tory na Narewską z Białostoczku jest 10 minut spacerkiem :) Oby tylko błota nie było, bo droga nie jest utwardzona.

A TO TRZEBA KTÓREGOŚ RAZU NA SPACEREK SIĘ UMÓWIĆ;P
A I CHYBA ANIAMACEK NA DZIESIĘCINACH ALE GŁOWY NIE DAM UCIĄĆ:p
JA ZARAZ CZŁAPIĘ NA DWOREK CZYLI JAK MŁODA ZJE KOŁO 13 MAM NADZIEJĘ ŻE ZIMNO NIE JEST;/

A MY OD DWÓCH dni mamy ząbek w końcu po tylu miesiącach;p
a mi właśnie wstała więc mogę się za nią "zabrać";p
słonko świeci ale wczoraj i dziś rano tak rozszczelnione okna gwizdały brzydko;/

aneczka ja jestem z dziesięcin póki co, więc antoniuk to rzut beretem... ale już niedługo (mam nadzieję) będziemy z antoniuka, bo właśnie kupiłam tam mieszkanie ;))

a to trzeba się umówić na wózkowanie spacerowe;p
a ja po krótkim spacerku wieje niemiło trochę buuu
ale trochę się dotleniliśmy i po raz pierwszy młoda zrobiła kupę na dworku więc pierwsze co to pampka zmieniłam;/

reklama
Natalunia ja jestem z os. białostoczek. Tylko że ja z Paulinka chodzimy bez wózeczka więc tempo żółwie na spacerze. A jak będzie ciepło to pewnie więcej czasu na placu zabaw będziemy spędzać. Na spacerki wychodzimy ok 11.30-12.00.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry