reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

ja jestem, zaglądam od czasu do czasu, a pomiędzy staram sie posprzątać troszkę bo dziś u nas deszczowo to w domu siedzimy więc z nudów trzeba doope ruszyć:-D Z rana poćwiczyłam, teraz zabieram się pomału za babeczki bo obiecałam Olce i będziem robić:tak:

reklama
a ja dostałam odp w sprawie pracy , że przechodze do 2 etapu i mam zestaw zadań do rozwiązania hehe :p ale to na wieczór, no i mam wytyczne z przedszkola wreszcie, co i kiedy i kupsztala trzeba zbadać oj już widze, że bedzie zabawa z tym hahahahaha :p

zaraz mały je zupe i idziemy do sklepu i do mojej mamy bo dzień dobrocie normalnie zrobiła dziś :p

Gaja narazie nie, tylko cv wysyłam i oferty przeglądam :-)
fajnie by było aczkolwiek nie wiąże z tym niczego żeby się nie napalać.. ;p

Hej, ledwo co wczoraj tu napisalam ze moj dawno chory nie byl to qrcze wieczorem dostał goraczki 39 stopni. Byliśmy dzis u doktora podejrzewal szkarlatyne ale po wymazie z gardla i tescie wyszedl wirus. Ehh moj chorutek maly, sorry ze tak tylko o sobie i w sumie nic zwiazanego z tematem watku

gabryska współczuję choroby ale 2 dni i gorączka ustąpi o ile, że już dziś nie jest lepiej:tak: Teraz się zacznie sezon, robi się chłodniej, pod koniec tyg przyfasoli znów upał i tak na zmianę a w tym o choroby nie trudno:baffled:.
Ja właśnie mentalnie przygotowuję się do treningu, trzeba go odbębnić;-)

no a u nas sie własnie pogoda poprawiła:tak: Dlatego zaraz wybywamy na spacerek i do mojej mamy na kawę, później ja z Miłoszem do okulisty bo przed rokiem szkolnym muszę ew sprawdzić czy szkieł zmienić nie trzeba:baffled: Oby nie było takiej potrzeby bo i tak ma bardzo duża wadę jak na swój wiek a oko do 25 rż cały czas rośnie a z nim pogłębia się wada:baffled:

A z dietowych spraw to odbębniłam godzinkę z Jillian - kickboxing oraz "Zgrabną sylwetkę" plus ćw. na ramiona z ciężarkami, aż mi słabo już było taka zmordowana byłam, cały ręczniczek mokry od wycierania potu:-D Ale potem błogostan w kąpieli:-D

reklama
Hejka:-)
U nas się ochłodziło i to bardzoo brr... ale to nawet fajnie człowiek odpocznie od upałów heh
A ja jutro idę na panieński i napewno nie bedzie dietowo tzn. o jedzenie się nie martwię bardziej o picie:sorry2::laugh2::laugh2:
A rano do fryzjera na farbę ale mi się udało heh
Mateuszkowa a ty co sobie zrobilaś? jakiś kolor czy cięcie?

Do góry