reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

alusia ja Ci moge polecic z czystym sumieniem serie Lirene ( musisz wybrac sobie co i jak ;-) ) po tym jak przejechalam sie na Nivea, co mnie bardzo zaskoczylo bo nagle sie spie.......przyla :p maz tez uzywal z tej firmy i to samo zauwazyl

pieke juz bulki ( tzn teraz rosna ;D ) i nie podjadam!!! ha!! dzisiaj ZERO czegokolwiek!!!!!

reklama
Mateuszkowa właśnie używam Lireny teraz tylko nie nawilża mi twarzy odpowiednio ;/ wiecznie mam suche plamy hmm :(

alusia wyjscie jest jedno - zmienic krem ;D albo zmienic na inny rodzaj tej samej firmy :-)
a moze jakas maseczka domowej roboty? wlasnie znasz co? co nie wymaga uzycia jajek, jogurtu i innego gestego paskudztwa? :p

cwiczylas dzis?
ja przenioslam cwiczenia na wieczor, zobaczymy czy bedzie lepiej, chociaz mam wrazenie ze rano czas marnuje jak nie cwicze.. :cool2::cool2::cool2::cool2: i od razu mowie ze 2 razy na dzien odpada, bo w czasie "wolnym " od cwiczen zawsze sobie cos znajde...

Mateuszkowa ja zawsze ćwicze wieczorem na serialach o 20 :)) ;)) Rano mi się nie chce heh :)) ;))
A maseczek na twarz nie znam żadnych. Używam z avonu z morza Martwego i jest fajna no ale ten krem jakiś musze sobie kupić ;)

hehe ja na serialach trzymam dupsko wygodnie na kanapie :p w pozycji lezacej zeby bylo lepiej :p :p ale czas to chyba zmienic, strasznie nie lubie jak maz siedzi obok a ja cwicze:baffled::baffled::baffled:

mam pytanie z innej beczki : CZY WAM PRZECIEKA TORTOWNICA??? kurcze albo mam taki szit-wczoraj kupiony :/ albo ciasto musi byc geeeeestsze , bo chcialam zrobic torcik galaretkowy to przecieka dolem wszystko:no::wściekła/y::wściekła/y:

Mi nigdy nie przeciekało a już mam dośc starą ;)) Wydaje mi się że nie powinno przeciekać... Może reklamacja?

kurcze nie wiem czy reklamacja, rozwalilam opakowanie i wywalilam je :/ moze paragon sie znajdzie.. masakra no....... co za dziadostwo!!! grrr.....

zaczyna lapac mnie glod slodyczowy... walke czas zaczac

reklama
A mi się nawet jakoś nie chce słodkiego :) zaraz wypije szklanka wody a obiad zjem dopiero kolo 15 :)) :))

Dziewczyny co tu dzisiaj taka cisza? Haaaalo :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry