reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mi jedynie chodzi o uda bo mam straszne ;/ ocierają się o siebie no i ogolnie masakra. Są grube i straszne ;D
A jak często ćwiczysz? Po ile? No i czy są jakieś efekty? :))

ja robię 100 powtórzeń na ramiona i 150 na uda:tak:

a tak wgl to wróciłam z prawie 3 godzinnego dreptania z wózkiem, mam dość, nogi mam 10 cm w doopie:baffled:. A tu trzeba robić obiad, rozpalić w piecu, nakarmić młodego - ech:sorry2:

reklama
gaja - wow, ile powtorzen.. chyba poszukam czegos co mam do cwiczenia..bo az mi glupio

zjadlam 2 male buleczki:zawstydzona/y::zawstydzona/y: w ramach obiadu..

Ja tu piszecie że się nie odzywacie a tu prosze i Gaja i Mateuszkowa ;))

Gaja a efekty widać po tym ? :) Jak dlugo już to ćwiczysz? A czasowo te 150 ile wychodzi ? ;)) A spacer napewno dobrze zrobi ;)) ;)) A teraz dużo siły żebyś zrobiła co musisz ;*

Mateuszkowa ja na obiad wyciągnęłam mintaja ale nie chce mi się go robić. Chyba w sumie nic nie zjem bo jakoś nawet nie jestem głodna. Potem może wieczorem zjem jakiś jogurt :))

Alusia nie ,mi nie o ten rolon chodzilo :( bo ten co mowisz to jakis krem pod oczy w kulce a ja myslalam o takim rolonie co go kurde w tym katalogu nie ma wlasnie :/ musze napisac do tej mojej konsultantki i sie spytac...bo ostatnio jak w katalogu nie bylo mojego kremu co kupuje na noc to jednak skads mi go wyczarowala i to jeszcze po nizszej cenie :) tamten rolon to bardziej na opuchniecia wlasnie i na cienie...

Moj pies jest po kastracji ,rano mial zabieg ...juz nakoza powoli schodzi,pochodzil nawet troche ,ale sam nie wiedzial czego chce... w koncu znalazl miejsce i lezy dalej,jak tak patrze na niego to mi go zal :( ale to dla naszego wspolnego dobra.

alusia dzisiaj chyba taki dzien bo mi sie nawet jesc nie chce, tylko niedobrze mi troche..:baffled::baffled: obzarlam sie poki co jak nie wiem, zaraz szczele sobie 2 dzban zielonej, ogarnac znowu mieszkanie musze i tak w kolko.. u nas rybe maz robi :p

gaja - zazdroszcze Ci spacerku tez bym poszla ale taka mzawka i tak wieje ze strach.. w sumie lubie takie klimaty, kakałko :-D i rogalik z maslem.. do tego.. oczywiscie w wyobrazni tylko !!!!!

Jolit@ - z pieskiem bedzie dobrze, tylko zeby ci sie nie roztyl teraz za bardzo ;D ponoc po kastracji tak lubia..

i bardzo ale to bardzo polecam otreby dodawac do jedzenia.....

maz dzis jedzie na rezonas kolana :dry::dry::dry::confused::confused: mmmmmmm....

A mi się wydaje, że te powtórzenia na agrafce to i tak mało ale ja patrzę aby w ogóle poćwiczyć bo przy moich dzieciach to czasem na raty robię:dry:. Efekty moim zdaniem są przynajmniej na ramionach widzę, że mięśnie się zarysowują na udach dodatkowo też działa steper ale step na środkowe i tylne partie oraz pośladki widzę działa a agrafka na wewnętrzne partie ud:tak:

A to wychodzi tak minutowo z 5 minut te 150 powtórzeń, niedługo chcę do 200 zwiększyć bo to można przed tv fajnie sobie ćwiczyć;-)

Aaaa widzisz Jolit@ to się nie dogadałyśmy heh :)) ;)) a co do pieska to niech szybko wyzdrowieje ;)) ;))

Mateuszkowa mi się nawet pić nie chce, muszę zabierać się za obiad bo zaraz mój przyjedzie więc nie bede miałą czasu na forum heh ... ;/ A co jest z mężem ? Co ma z kolanem?

Znowu post pod postem. Przepraszam ale naprawde mam problem z forum ;/ ;/

Gaja no mi zależy najbardziej na wewnętrznej stronie ud ;/ ;/ dzisiaj może uda mi się namówić męża na zakupy to sobie to kupie :) i wieczorem ocenie ;D

No to niedrogi sprzęt a bardzo fajny i wszędzie go schowasz:-p.

Obiadek zaliczony 1 matjasik z cebulką i skibeczka razowca:tak: Już byłam taka głodna po tym spacerze, że nie doczekałabym się na ziemniaka:-p. A teraz na dobitkę zielona herbatka:-D

A tak by the way to muszę obrączkę zmniejszyć bo mi z palca spada:baffled:, na razie przytrzymuję ją inny pierścionek bo już bym ją dawno zgubiła, zaręczynowy już dawno musiałam na środkowy palec przełożyć:dry:.

No i dziś byłam na kawce u kol z która sie nie widziałam chyba z 2 m-ce i od razu zauważyła , że schudłam i że super wyglądam - ech jak to miło gdy ktoś zauważy:tak: Ale szczerze? ja nadal tego nie widzę:confused:

reklama
Gaja no ja właśnie czekam aż będe mogła załozyć obrączke bo mam za małą. I pierścionek zaręczynowy też.. :(
A ja wypilam wode z octem i przestało mi się chciec jeść więc nie jem heh :)) :))

Do góry