reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Alusia cieszę się, że masz dobre nastawienie dziś, będzie dobrze, kanapki na razowcu jak najbardziej takie zdrowe z rzodkieweczką, pomidorkiem, ogóreczkiem, szczypiorkiem i jajeczkiem np i po 2-óch masz dość:tak:

Jolit@ bielizna powiadasz? Mój to mi tylko raz komplet bielizny kupił:sorry: Zresztą mi samej kasy szkoda, tzn nie szkoda ale jak mam wybrać pomiędzy bielizną a butami dla siebie to wiadomo buty ważniejsze i tak zawsze się kończy:sorry: A zresztą kiedy ja mam się w tej bieliźnie pokazywać, nie ma kiedy:-p

Co do balsamu nie doradzę bo u mnie praktycznie tylko raz się jakiś z chyba Loreala sprawdził i był drogi ok 50 zł ale dostałam go od koleżanki na urodziny a nazwy nie pamiętam

reklama
chyba mnie potrzepie
napisałam długiego posta do każdej z Was odp a to głupie forum mnie wylogowalo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

edit:

to co pamietam

Alusia, super z hula hop! kanapeczki owszem ale nie z chleba pszennego bo to puste węglowodany i wazne jest te 5 posiłków, zobaczysz, że czasem to znacznie za dużo :-)

Jolit@ udanego wieczorku ;D co do depilatora to jak mam dłuższa przerwę to owszem boli jak diabli, ale po chwili noga się dostosowuje i jakos jest ok, pozatym włoski są slabsze , rzadziej rosną i na dłużej spokój - ale ten co mam już mi sie stepił bo musze poparwiać np. za tydzień, dwa :/ aha pachy też gole, to jest ból masakra ale efekt super :-)wakacje 3-4 tygodniowe i spokoj :tak:

Edysiek, zdrówka dla Angeli i oby te choróbska już Was opuściły

Gaja ja mam jak Ty :p z tą bielizną hehehe ;-)

balsam ja uzywam taki w czarnej tubie z bielendy, ma super konsystencje a co do efektu ? nie wiem..dla mnie taki sam jak inne ale nie ma efektu mrowienia czego mi brakuje:rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mateuszkowa mi tez kilka razy posta skasowało :wściekła/y:
teraz pilnuję i jak mam mega długiego to kopiuję sobie tak w razie czego

Jolit@ ja też tam czuprynkę zostawiam :-D ale wiem, że niektóre babeczki to tak całkiem na goło się golą ;-)

Gaja ja też ten balsam dostałam w prezencie, bo sama bym tyle nie wydała.

Alusia
ale z Eveline też są dobre balsamy
choć ten co mam teraz to ma taki efekt rozgrzewający, że czasem ciężko wytrzymać :eek:

Edysiek, myslałam, że skopiowałam ale już napisałam wyżej

a ogolona na łyso TAM czułabym się jak niemowle , zawsze to jakis wzorek można zrobić hahahaha ;-))

ej ja sie golę na bobasa hahaha:-D:-D:-D kiedyś paseczek zostawiałam ale teraz nie mam czasu na "układanie fryzury":-p;-) to jadę na golasa:-p

A ja właśnie firany poprasowałam i powiesiłam, poleciałam po zakupy do sklepu i jeszcze się zamierzam do drugiej serii ćwiczeń jeśli mi to wyjdzie:-p

Gaja nie masz czasu na ukladanie fryzury?:-D:-D:-D padne...........:-D
Ale fakt faktem,ze zjechac na lyso jest duzo szybciej :tak: ja to kiedys nie golilam sie wcale :szok::zawstydzona/y: zaczelam dopiero jak 20 lat skonczylam..........:rofl2: jak poznalam sie z M to mialam istna dzungle :-D teraz wspominamy to ze smiechem...

A co do bielizny to nie taka na codzien do noszenia tylko takie koronki jak Wam tu raz pokazalam,tylko tym razem czerwone :sorry:

Ale sie obzarlam tym gulaszem a kasza gryczana jest niedobra :no:

Ostatnia edycja:
Jolit@ ty to masz pisanie hahaha śmieje się jak głupia do monitora hahahaha dżungla ;D
gryczanej ja też nie lubie, ale jest zdrowa

ja dół jak czasem zjade na łyso :-D to czuje się jak bez majtek hahahahaha czasem mnie najdzie
ale wole krótki trawnik:-D:-D:rofl2::rofl2:

dziewczyny powiedzcie, co teraz moge wprowadzic do menu mojemu 9miesięczniakowi ? jesteśmy na etapie żółtka ale póki co jest ok , gluten też ok, jakaś szynka? nie wiem upiec? kurka hehehe ;-)
sorki, że tu pytam a nie na wątku zywieniowym, ale mam do Was jakoś większe zaufanie:-D:-D

Dobry wieczór, skończyłam prace o 17, przy okazji Bułgar mnie odebrał z pracy bo dziś jednak w salonie byłam a młody u mojej cioci. :) Odebraliśmy go, a ten do mnie, że on go weźmie na spacer a ja mam zrobić coś dla siebie. To poszłam sobie na solarium. :-D I dostałam dziś 9 pięknych róż takich wielkich od niego czerwonych. : ) I stwierdził, że jak ja już pracuje, zajmuje sie domem, dzieckiem i w ogóle to broń boże żebym sobie robiła paznokcie czy coś, mam chodzić do salonu, sam będzie tego pilnował. A ja takieeee oczyyyyyy :szok: miałaaam..

Dziś kolacji nie robie, na 5 ma do pracy i pojechał do domu się wykąpać i wyspać. Jutro robię kolacje, chyba zrobię lasagne. : )

reklama
Toxi super!!!!! ale Cie rozpieszcza..hehe kiedy to ja takie randki miałam..hmm..aż takich nie miałam..:sorry::sorry: ale wiesz, ja chyba nie dalabym dziecka na spacer z obcym - bo obcy, póki co ? ile Wy się znacie? -
a jak solara? :-)

Do góry