A
Alusia8989
Gość
Hej LASKI :*
U nas też dzisiaj słonko świeci więc zawoże Jasia do predszkola i wyruszam z Olkiem i babcią do lasu chociaż nie wiem czy będe w stanie he ...
wczoraj wieczorem już byłam taka zła na tego mojego że wziełam mocną tabletke na uspokojenie plus dwie ziołowe i spałam jak zabita ale dzisiaj od rana straaasznie kręci mi się w głowie
.
Gaja ja nie mam przygów z żadnymi specjalkistami a do rodzinnego dzwonie umawiam się i zaraz mnie przyjmują bo nie ma kolejek więc nie narzekam. Jedynie ostatnio do chirurga ale to czekałam jakieś 30 mniut ale przyjeli mnie "zaraz" w ten sam dzień co chciałam. Teraz czeka mnie tylko wizyta u chirurga bo mam żylaki i co musze z nimi zrobić bo bolą
.
Gaja a udało Ci się zrobić sobie drzemke? Jak tam dzieciaki po szkole?
)
Edysiek a jak Twoje po szkole? fajnie chyba mieć takiego ucznia. Ja to w sumie nie moge się doczekać
.
Mateuszkowa ludzie są śmieszni
zazdrość całkiem przyślepia im umysły. Mój S ma takiego wujka no praktycznie są od nas o pare lat starsi mają dzieci w podobnym wieku więc się z nimi trzymaliśmy ale jak oni widzą jak auta zmieniamy, co roku na wczasy to zaczeli zazdrościć i już nawet nas na urodziny nie zaprosili
paranoja.
A ciekawe gdzie Kropeczka--- dzisiaj już musiałaby się odezwać !!
U nas też dzisiaj słonko świeci więc zawoże Jasia do predszkola i wyruszam z Olkiem i babcią do lasu chociaż nie wiem czy będe w stanie he ...

Gaja ja nie mam przygów z żadnymi specjalkistami a do rodzinnego dzwonie umawiam się i zaraz mnie przyjmują bo nie ma kolejek więc nie narzekam. Jedynie ostatnio do chirurga ale to czekałam jakieś 30 mniut ale przyjeli mnie "zaraz" w ten sam dzień co chciałam. Teraz czeka mnie tylko wizyta u chirurga bo mam żylaki i co musze z nimi zrobić bo bolą

Gaja a udało Ci się zrobić sobie drzemke? Jak tam dzieciaki po szkole?
Edysiek a jak Twoje po szkole? fajnie chyba mieć takiego ucznia. Ja to w sumie nie moge się doczekać

Mateuszkowa ludzie są śmieszni

A ciekawe gdzie Kropeczka--- dzisiaj już musiałaby się odezwać !!