reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Witam :-)

Wy już o zimie, a ja jeszcze muszę obkupić córę na jesień. Kurtka, buty, spodnie i takie tam :baffled: a gdzie do zimy.
Gaja ja coś od kilku dni nie mogę się obudzić i działam na zwolnionych obrotach :eek:
Wczorajsza kawa postawiła mnie na nogi, ale dostałam po niej niemal palpitacji serca więc więcej takiej nie piję.
Chyba lepiej zjem jakiegoś słodycza dzisiaj to może mnie pobudzi ;-)

reklama
Gaja, Edysiek witajcie w klubie ja już prawie kawę wypiłam a ledwie siedzę heh jak rano wstałam to mówię do J że mi się powieki nie mogą oodkleić heh normalnie tak mocno spałam :-)
Siedzę i nie moge się ruszyć a tu jeszcze tyle roboty:baffled:

hej
u nas już upalnie :no: nawet nie chce mi się wychodzić w taka pogode..

Editek ale pomieszałam hahaha ;D kupiłam mu w rozmiarze 98/104 :D czyli wyjście idealne, mogłabym rzec, jescze babka darmo dodała kurtke grubszą 98 :-) chyba "karma" do nas wrociła ;-) oddaliśmy ostatnio kojec za darmo ( bo miał pęknięcia, nadgryzienia itp. ale ogólnie w porządku )

Gaja to przynajmniej masz spokój, ja szukałam po szmateksach od jakiegoś czasu ale nie było nic, no nie ten sezon na takie zakupy :p

a ja kawke z kawiarki w południe pijam :-) a jak mi mało to sobie robie taka z cykorii i jeczmienia jeszcze

Edysiek mądrze piszesz o tych antybiotykach. Dla mnie to też ostateczność. W tej chwili bierze bo sie dusil/dlawil bo jeszcze ma przy tym wymioty bo ma mega przerosniete migdaly :(
Editek a Twojemu lepiej?
Ja jestem padnieta dziewuszki padam. Maly chory marudzi non top na reku. Starsza siostra tez poddenerwowana bo sie nudzi. Wczoraj caly dzien sie meczylam a na wieczor wrocil naburmuszony maz. No zyc nie umierac :wściekła/y:

Jak poczytalam o Waszych zakupach to chyba sama sie rozejrze pomalu za jakas cieplejsza garderoba dla dzieci. Nic nie mam, chyba ze wejda w cos z tamtego roku.
Mateuszkowa a jaki rozmiar teraz twoj nosi?

Ostatnia edycja:
no ja po dwóch treningach, wykąpana, nabalsamowana i naładowana energią. U nas słonecznie ale jeszcze nie upalnie, dopiero sie rozkręca:-p
Zaraz uciekam na spacerek i do mamy na kolejną kawkę:tak:

Hej Dziewczyny,

co do antybiotykow to w niemczech bardzo rzadko przepisuja antybiotyki, mlody moj mial jak na razie raz na angine, tak to bardziej czekaja az samo przejdzie i tak np. jak w tamtym roku poszedl do przedszkola i zaczal przeziebienia przynosic to nawet syropu na kaszel mu nie kazal pediatra dawac, ani zadnych witamin nic, no i przeszlo mu, nie wiem moze to dobre podejscie. Ja mu daje w okresie jesienno zimowym na wlasna reke tran.

Agnieszka, Editek- zdrowka

Mateuszkowa- to twoj synek super spi, nie dziwie sie ze zrezygnowal z drzemek w nocy sobie odbija

Ja tez juz synka obkupilam w zimowe ciuchy, tylko buty mi zostaly do kupienia no i czapa szalik rekawiczki
Wogole wiecie ze on sam sobie juz wybiera ciuchy w co ma sie ubrac rano
Ja mu przygotowuje jak cos mu nie pasi to chowa spowrotem do szafy i bierze inne rzeczy :-D

Agnieszka mój lepiej ale to samo jojczał calutki dzień wczoraj i dzisiaj od rana :baffled::wściekła/y: zaraz go wezmę na dwór bo gorączki nie ma nich idzie na chwilkę . To twój mały ma to co ja przerośnięte migdały nic nie mogę przełykać masakra:crazy: ale jakoś dam radę heh antybiotyk działa to i funkcjonować się da .

Mateuszkowa a jaką tą kawę masz z cykoriii i jeczmienia? to ta bez kofeiny tak?

reklama
no i jestem po 1 spacerku, jednak się zwlokłam, wzięłam małego na rower i poszliśmy :-)
teraz Mały się pluska , a ja dopijam kawkę i kończe mu zupe :-)

Agnieszka , On nosi coś ok.92, ale wiesz jak to z numeracją... niektóre bluzki/spodnie 86 a niektóre 98 ..

Editek kupiłam w lidlu za 5 zł na promocji :p nazywa się Bonjoro, ma jeszcze słód jęczmienny, całkiem przyjemna w smaku

Gabryska niezłego masz agenta hahaha :D ja tez chciałam już na wiosne obkupić malego w szmaty zimowe w tym buty ale nawet nie wiedziałam ile On mi urośnie.. -_- rok temu od lipca do lutego przypakował 10 cm wiec wolałam się nie wybijać....

Do góry