- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
goska29
Fanka BB :)
Ja tez jestem z Poznania. Dziewczyny gdzie bedziecie rodzic? Ja na polnej po raz trzeci.a tak na marginesie jakie macie terminy ? Ja mam na 10 lipca ale pojde jak moj lekarz mnie "wezwie". Pewnie wczesniej tak mysle ze w weekend 7/8 lipca.
marika
Fanka BB :)
gośka ja mam termin na 18 może urodzę wcześniej,może później
nigdy nie wiadomo...ale ja raczej będę rodziła na polnej, byłam zadowolona-chociaż nigdzie pewnie nie jest idealnie.Wkurzali mnie studenci-świętego spokoju nie było co chwilę jakaś "wycieczka"
ja jestem raczej pozytywnie nastawiona na to że oni się uczą, przyszli lekarze...ale co za dużo to nie zdrowo

ja jestem raczej pozytywnie nastawiona na to że oni się uczą, przyszli lekarze...ale co za dużo to nie zdrowo

marika - ja się nie śmieję - tylko uśmiecham - zmotoryzowana że tak powiem jestem :-)- rzeknij choć słowo i gościa (a w zasadzie półtora) masz na głowie hahaha...A jeśli o terminie mowa - to ja mam na 24... i nie wiem jeszcze gdzie - chyba też na Polnej bleeee
reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Dziewczyny, nie wiem ile z Was mieszka, pracuje lub uczy się w Warszawie, ale jest szkoła rodzenia (przy szpitalu na Żelaznej), której koszt refundowany jest przez Biuro Polityki Zdrowotnej. Warunkiem jest adres zameldowania w Warszawie lub praca w Warszawie lub studia w Warszawie.
Dla zainteresowanych podaję LINK
w zakładce "ceny i informacje" znajdziecie wszystkie szczegóły
:-):-)
Dla zainteresowanych podaję LINK
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: