reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kosz

Ja Ci chyba nie pomogę. Jestem baaardzo niezorientowana. Tzn.nie znam się na fotelikach,bo jestem póki co nie zmotoryzowana;-):-). Za wózkami namiętnie się rozglądam,ale jak na razie nie mam nic wybranego na amen. Obecnie mam dwóch faworytów: Mutsy Transporter i X- lander XA.

reklama
Też sie zastanawiałam nad X- lander XA ale jeszcze nie wiem musimy pochodzić trochę po tych sklepach i zobaczyć co jest do rozwiązania jeszcze troche czasu zostało więc napewno zdążymy cos wybrac. Dzięki za pomoc

Witam.
Planujemy z żoną otworzyć ośrodek opieki nad dziećmi w wieku
przedprzedszkolnym i przedszkolnym. Chcemy również utworzyć grupę dla dzieci
niepełnosprawnych. Po południu dodatkowe zajęcia rehabilitacji dla dzieci.
Będzie możliwość zostawienia dziecka nawet w weekendy lub na noc (po
wcześniejszym uzgodnieniu). Wszystko na razie w planach, jeśli pójdzie po
naszej myśli to być może od września / października. Jeśli ktoś wstępnie byłby
zainteresowany lub po ewentualne pytania proszę pisać na markov77@gazeta.pl
lub tel. 793 785 904 lub 504 176 963. Pozdrawiam. Marcin.

Witam!:-)

Chciałam Państwu opowiedzieć o niektórych zawodach medycznych, zawód opiekunka

dziecięca będzie wymagał uzyskania odpowiednich kwalifikacji, dzięki której opiekunki

dziecięce będą musiały mieć ukończoną szkołę medyczną.

Nie ma ograniczeń wiekowych!

kierunek Opiekunka dziecięca.

Szkoła policealna: wymagane wykształcenie średnie- (nie wymagamy matury)

Czas trwania nauki: 2 lata – tryb np. piątek, sobota, niedziela.

Praktyki bezpłatnie zapewnia szkoła.

POSIADAMY JESZCZE WOLNE MIEJSCA!!!

Zapraszamy na naszą stronę internetową:
Medyczne Studium Zawodowe w Częstochowie

ul. Kopernika 16/18
42-200 Częstochowa
tel. (034) 361 33 95
e-mail:sekretariat@msz.czest.pl

POSIADAMY JESZCZE WOLNE MIEJSCA !!

Wczoraj teściowa podrzuciła mi katalog właśnie z wózkami z Tako, i spodobały mi się dwa modele drifter i fast rider, jestem raczej za tym drugim, ale musimy jechać do sklepu i zobaczyć go na żywo.

ja z kolei mam nowego x-landera xGo. Generalnie jest to parasolka, do której za pomocą adapterów można wpiąć
gondolkę (ja takiej kombinacji obecnie używam), lub fotelik.Wózek jest lekki jak piórko, świetnie się prowadzi w samochodzie zajmuje niewiele miejsca a do tego wygląda bosko. Jest to najlżejszy wielofunkcyjny wózek z jakim się spotkałam, wniesienie go z gondolką i dzieckiem w środku po schodach nie stanowi dla mnie żadnego problemu.Ale to parasolka, więc jeżdżąc po nierównym terenie musisz liczyć się z tym,że dziecię wytrzęsie.
Przy starszym synku miałam Graco quatro tour delux. Choć jego linia ma niewiele wspólnego z ładnymi, nowoczesnymi wózkami (na mój gust ofkors), to był to mój faworyt. Posiada wiele fajnych funkcji i rozwiązań, np.przekładana budka, dzięki której żaden wiatr czy słońce nie przeszkadzają dziecku, wbudowany termometr z zegarkiem czy tacka dla rodziców. Do tego fotelik, który można było wpiąć w wózek, bez adapterów, a w samochodzie montował się jednym ruchem, bo miałam tam do niego bazę. Ale ciężki dość i w aucie więcej miejsca zajmował. Teraz jestem bardzo zadowolona z mojego xlandera i jeśli będziesz poruszać się po mieście, musisz wózek często wnosić, przenosić itp. to polecam go gorąco.

reklama
Do góry