Tutaj widać kreskę na teście a beta hcg z krwi <0,5. Czemu tak może być? Komu wierzyć?zmartwiłam się. Czy ta linia ma kolor lini testowej czy różowa jest? Beta hcg robiona po 30 dniach
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Beta jest zawsze bardziej wiarygodna niż test.Tutaj widać kreskę na teście a beta hcg z krwi <0,5. Czemu tak może być? Komu wierzyć?zmartwiłam się. Czy ta linia ma kolor lini testowej czy różowa jest? Beta hcg robiona po 30 dniach Zobacz załącznik 1737819
Czyli wygląda na testową, parowania?Beta jest zawsze bardziej wiarygodna niż test.
Poza tym po 30 dniach to krechę na teście miałabyś grubą i wyraźną, a to jest cień niewybarwiony.
Skoro beta jest miejsza niz 5, to nie ma absolutnie żadnych szans, zdby test pokazywał ciążę.Czyli wygląda na testową, parowania?
Czyli ta moja fabryczna? Testowa albo parowania?Nie ma takiej opcji jak beta mniejsza niż 5.
Robiłam ten sam test ale kreski wyglądały całkiem inaczej niż ta Twoja, chodzi o pozytywne.
TakCzyli ta moja fabryczna? Testowa albo parowania?
No tak no.Czyli ta moja fabryczna? Testowa albo parowania?