reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

reklama
Moje dziecię zaprzyjaźniło się z jednym z serii otrzymanych gryzaczków wodnych i nie wypuszcza z buzi. A jak widzi szczoteczkę do dziąsełek to chce wyjść z siebie.
Chyba coś ją tam swędzi, bo jak się wściekała i kroplą bobodentu posmarowałam, to się uspokoiła. No ale nic nie widać :-D

u nas tez jeszcze ząbków nie widac, ale swędzi strasznie....wszystko co ma pod ręka to idzie do buzi a najbardziej lubi mój telefon

U nas tez slini sie ze kilka razy musze ja przebierac a sliniaczek mokry w 5 minut Nawet czasem slina laduje na podlodze hehehe
W buzi to praktycznie non stop ma cos wlozone :-)
Swedza ja te dzioselka wiec czekamy

MALENA jaka szczoteczka na dziaselka ????????????????

A wiec tak antos jak jest nie zapiety to chwila moment i nie go w foteliku tylko głowka zostaje reszta jest poza fotelikiem. Lezac na brzuszku potrafi jedna raczka łapac wiszace przedmioty a 2 sie podpoiera. No i oczywiscie najlepsza zabawa to ssanie własnego palca u nogi. No i widac zebole jak sie smieje. Potem powklejam zdjecia

A u nas Patryś od ok 5 dni śmieje sie w głos tak głosno i piszczy ze az przyszła sąsiadka(mieszkam w bloku)!:-)

OLCIA oliwia smieje sie w glos juz od dawna ale jeszcze nie przyszla zadna sasiadka hehehe :-) Niezle :-)
AGAMIR no to czekamy na fotki I zastanwia mnie kiedy moja bedzie ssala palec u nogi To musi fajnie wgladac :-)
MALENA dzieki chyba sprawie sobie taka szczoteczke :-)

Piski, śmiechy na głos ... poczekajcie jeszcze troszkę i zacznie się ściąganie ze stołu, szafek rzeczy a na koniec zostaje pyskowanie :szok::-D

reklama
Malenka moze zrob tak jak kazał nam rehabilitant poukładaj zabawki po bokach i pomagaj sie jej przewracac pamietajac ze jedna nozka ma bc wyprostowana a 2 podkurczona. Nasz mial tez na pocztaku problem a teraz obraca sie z boku napecki robi obrotu 360 stopni.

Do góry