reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

Ostatnio zauważyliśmy że Bartek wyciąga ręce jak chce do mnie albo do M!:-)
Jak np leży w łużeczku i płacze bo się obudzi a M podchodzi to od razu uśmiech od ucha do ucha i ręce wyciąga.:-D

reklama
powiem wam ze u nas tez obroty już od jakis trzech tygodni ale tylko z pleców na brzuszek ale żeby wrócić z brzucha to nie bardzo ale zaczynamy z Maksem ćwiczyć. Tak samo było z obrotami na brzuch pedjatra mi pokazała jak to robić i po dwóch dniach mały się obracał a z brzucha jakos nie chce i jak narazie cwiczenia nie pomagaja ale nie tracimy werwy

Kaka gratki dla Hanki za obrociki:) Może wyciągnięcie z maty trochę pomogło:-D

Mama Maksa Tuśka też tylko na brzuszek fiknie, a o powrocie to można pomażyć. Czasem przypadkowo, ale wtedy z hukiem łepetyną o podłogę.:dry: Jak Wam pokazywano, żeby ćwiczyć z brzuszka na plecki?

Moja Mariczka też zapatrzona w Tatusia, bo z nim są fajniejsze zabawy chyba. Zresztą Tatuś rano to się kilka razy wraca wychodząc do pracy, bo się nie może z córeczką rozstać i tylko całuje i całuje... A Marika pieje do niego i go czaruje. Taka mała, a już wie, jak zawrócić facetowi w głowie i go szybko rozkochać w sobie :-D:-D:-D

Moja Mariczka też zapatrzona w Tatusia, bo z nim są fajniejsze zabawy chyba. Zresztą Tatuś rano to się kilka razy wraca wychodząc do pracy, bo się nie może z córeczką rozstać i tylko całuje i całuje... A Marika pieje do niego i go czaruje. Taka mała, a już wie, jak zawrócić facetowi w głowie i go szybko rozkochać w sobie :-D:-D:-D

Nie na darmo sie mówi, że córeczki są tatusiowe, u nas też Tatuś jest suuper:tak:

KAKA gratki dla Hani :-)
MAMA MAKSA I EVELAJNA u mnie tez od czasu do czasu jest obrot z pleckow na brzuszek ale dokladnie o powrocie ani jej sie mysli :-)

Robia postepy te nasze dzieciaczki :-)GRATKI DLA WSZYSTKICH

reklama
KAKA gratki dla Hani :-)
MAMA MAKSA I EVELAJNA u mnie tez od czasu do czasu jest obrot z pleckow na brzuszek ale dokladnie o powrocie ani jej sie mysli :-)

Robia postepy te nasze dzieciaczki :-)GRATKI DLA WSZYSTKICH

Dokładnie,GRATKI dla WSZySTKICH maluszków za obrociki:-)a ztym na plecki,to poczekajcie trochę,cierpliwości mamuśki,przecież dopiero maluchy przewracają się na brzuchy;-)

Do góry