reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

Dziki MOLI co my bysmy tu Bez Ciebie zrobily :-)

Nigdy nie ciagne ja za raczki do podnoszenia lub przewracania A sadzam ja za raczki bardzo zadko Wiec sie ciesze ze krzywdy jej nie robie :-)

reklama
dziękuję bardzo za te rady. Bo ja to jakaś głupia chyba jestem:baffled: Jako ze to moje pierwsze dziecko to nie bardzo sie znam a chciałabym chyba z tego mego syna fenomena zrobić. Debil ze mnie jak nic:baffled: Ale jestem zła na siebie.

nawet tak nie myśl :angry::angry::angry: nigdzie nie uczą właśnie takich ważnych rzeczy!!! na szkole rodzenia jakieś pierdy zamiast takich ważnych porad; gdyby nam lekarze nie pokazali to też bym źle robiła... :-(

Kate faktycznie to ty wkleiłaś:-)Dzięki za pomocna dłoń,chyba trzeba założyć jakiś wspólny poradnik:-)

:tak::tak::tak:

ja tylko na chwilke. Chciałam wam pokazać mojego głodomora. Tu pierwszy raz jadł marchewke z jabłuszkiem i troszke sie krzywił. Ale teraz jest już ok:-)
http://www.youtube.com/my_videos

Mam nadzieje że da sie obejrzeć:-)

chyba zły link, ja nic nie widzę :-(

MamaMaksanie gadaj takich głupot kobieto,że jesteś jakaś tenteges:wściekła/y::wściekła/y::no::no:ja gdybym nie pracowała z takimi maluszkami,też bym nie wiedziała na ten temat wielu rzeczy,do tego mój M też pracuje z takimi miśkami małymi,więc jest nam łatwiej:-)No,uśmiech proszę:-)
Bardzo dziękuję za te słowa otuchy i dobre rady:-)

Moli z pleckow na brzuszek juz wiele razy zaliczylismy I robi to troche w inny sposob niz jak dzis zrobila Dzis zrobila tak pierwszy raz Wydaje mi sie zaczyna sie dzwigac do siadania :-)

reklama
Do góry