dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Mnie sie marzy jak Oliwka bedzie juz siedziec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzielna dziewczynka tak trzymać, moja jak narazie podciąga się do takiego siadania ale z pozycji półleżącejmoja Amelcia dzisiaj pierwszy raz z leżącego podciągnęła się do siedzenia i siedziała sama- w wózku :-) chwiała się ale...... była twarda i trzymała rączkami boki wózka![]()
To to u nas zaczęły się ciężkie czasy. Młody właśnie dziś załapał raczkowanie. U nas upał więc Kacper siedzi w samym bodziaku z krótkim rękawkiem z gołymi nóżkami no i poszło. Zastanawiam się czy mam się bać czy cieszyć ....Na szczęście jak ma coś na nóżkach to już mu nie idzie
![]()
moja Amelcia dzisiaj pierwszy raz z leżącego podciągnęła się do siedzenia i siedziała sama- w wózku :-) chwiała się ale...... była twarda i trzymała rączkami boki wózka![]()
MALENA ja Oliwce robilam tak ze jak byla na brzuszku to pokazywalam jej np piszczaco zabawke dawalam jej ja nad glowka Ona wodzil oczkami a nia i ja ruszalam zabawka tak ze ona sie odwracala z bruszka na plecki :-)
Moli - nie wiem czy czytałaś, ze dostałyśmy skierowanie na rehabilitację, tylko miejsc nie ma i dopiero terminy są w czerwcu.
Ty się orientujesz- szukać prywatnie? czy się nie przejmować?
A może pójść jeszcze do tej mojej pediatry (bo ta co dała skierowanie, to była na zastępstwie)....
Sama już nie wiem.
Niby od piątku coś tam próbuje, ale do przewrotu jeszcze daleko.
Jakby głowa i dupcia za ciężkie były...
Iza jak nie może dosięgnąć zabawki to się nie stara tylko zaczyna tak żałośnie płakać i robi usteczka w podkówkę, a głupiej matce szkoda dziecka i kapituluje![]()