Malena - jakbym Szymka widziała...od mamy do taty, od mebla do mebla... ale tylko wtedy się puszcza gdy wie że jesteśmy obok i w razie czego złapiemy go.. cwaniak mały... gorzej, bo jak się ma przewrócić to nie na pupę, lecz do przodu leci

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Ha ha, u nas też jak czegoś się długo w domu szuka to najczęściej jest w koszu na śmieciPati moj skacze ciagle po łózku, nauczył sie wchodzic na szafke, najpierw tylko na niej siadał, a teraz sobie juz wstaje i siega na wyzsza polke... Stanie na zabawkach to u niego norma... Wdrapuje sie tez na rure od kaloryfera albo podsuwa zabawki czy poduszke zeby na cos wlezc albo wyzej siegnac... A jak ja mowie nie wolno to sie smieje i jak tylko sie odwroce albo nie daj boze wyjde z pokoju to robi to samo...
NIe wiem skad bierze pomysły....
Ps. Niedawno np. moją komórke wrzucił do smietnika...

Ha ha, u nas też jak czegoś się długo w domu szuka to najczęściej jest w koszu na śmieci![]()

Dla mnie polewką jest jak mały połozy sobie ksiażeczkę i stanie na niej a cieszy się jakby Mont Everest zdobył![]()