Kacprysiowo
Moderatorka
Oczywiście że jest szansa.
A na KTG wpływu nie masz, wiem co mówię byłam podpięta od 8 rano do godz 18 non stop.
A na KTG wpływu nie masz, wiem co mówię byłam podpięta od 8 rano do godz 18 non stop.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jezeli nie masz rozdarcia i kto będzie Ok to pewnie Cię wypuszcząMyślicie ze jak dzisiejsze ktg będzie dobre to jest szansa ze wroce do domu ?
Od rana profilaktycznie dostaje kroplowke z magnezem.
Z tym ze nikt nie sprawdza czy robi sie rozwarcie.. Tylko ktg.Jezeli nie masz rozdarcia i kto będzie Ok to pewnie Cię wypuszczą![]()
Zgadzam sieŻadna z nas nie rodzi się z tymi umiejętnościami, to samo przychodzi. Jeżeli będziesz miała przy maluszku jakiekolwiek wątpliwości to pytaj położnych, dzwon i zawracaj im głowę, one są właśnie od tegobez paniki, każda z nas dała radę i z Tobą nie będzie inaczej
![]()
Mam wrazenie ze te położne zesłał tutaj ktoś za karę..Zgadzam siedasz sobie rade ,zobaczysz.. tylko nie panikuj
a od tego sa polozne aby ci pomogly
![]()
Ktg to tylko maszyna, a Twoja dzidzia przecież nie będzie na zawołanie fikac koziołkówTroche sie martwię bo moja dzidzia w ogóle nie chce sie ruszać podczas KTG. Wczoraj po południu podczas ktg ruszyla sie tylko raz a dzisiaj 2 razy. Za to bez ktg szaleje