Jogo - kochanie współczuję. Ale mrozaczków broń Cię Boże nie zostawiaj. Coś Ty!!!! Przecież Ty i tak masz bezpłatne podejście w UK, a w Polsce za wszystko się płaci. Poza tym to Twoje maluszki. Porzucisz je? A jak jeden się akurat przyjmie?
Mayyka83 - gratulacje kochana:-). Trzymam kciuki za piękny przyrost betki &&&&&&&&&
Hola - co za paskudztwo się do Ciebie przyczepiło? Dbaj o siebie i stosuj się do zaleceń lekarza.
Roxii - trzymam kciuki za Ciebie też mocno, żeby wszystko było dobrze z Twoim maleństwem.
TeQuila - bez obrazy, ale ten scratching to Ci zrobili do d.... skoro masz tak wszystko rozregulowane. Współczuję Ci kochana, że tak Ci się namieszało.
Sylwia_1985 - maluszków swoich nie zostawiaj w klinice. Zabierz je ze sobą do innej. Przecież zawsze można.
Lulin - gratulacje. Jesteś w ciąży kochana :-)
Dagnes78 - bez obrazy, ale ten pan dr to ma ze sobą coś nie tak. Skoro zadajesz pytania to oczekujesz na nie odpowiedzi, a nie wyzywania. Nikt na poziomie się tak nie zachowuje.
Molla - dostaniesz klapsa. Nie wymyślaj. Jesteś w ciąży kochana

:-) I tej wersji się trzymaj. A przyrost duży nie oznacza ciąży pozamacicznej od razu. Nie jedna dziewczyna miała tutaj taki i jest super. Więc nie smuć się... tylko pomalutku zacznij się cieszyć :-)
Asia_77 - z tymi wizytami w trakcie stymulacji bywa różnie zależy i od praktyki danego lekarza i od organizmu kobiety. Ja raz miałam tylko 2 wizyty w trakcie, a innym razem już co 2 dni byłam w klinice na sprawdzaniu. Jeżeli chodzi o badania to lekarz zleca konkretne terminy, bo poziom estradiol wskazuje jak wzrastają Twoje jajeczka. No i czy musisz mieć podniesione dawki, czy wszystko jest ok i nic nie trzeba zmieniać.
Sylwia_1985 - super wieści

Jednak moim zdaniem Twoja ostatnia wizyta była pozytywna
Avocado - ale cudnie. Super, że już słyszałaś serduszko maluszka. Niech teraz zdrowo rośnie ... najlepiej jak na drożdżach:-)
Milenek - witaj

ja się leczę w Invimedzie we Wroc, a u kogo jesteś? A odnośnie mówienia w pracy to zależy z jakimi ludźmi pracujesz. U mnie w pracy wiedzą, że się leczę i że podchodziłam do IVF, ale ja pracuję w nietypowym biurze i jest bardzo przyjacielskie nastawienie.
Roxii - super wieści :-) A widzisz ty czarnowidzu wszystko jest super z maluszkiem na pewno.
Malinuś - kochanie. Nie martw się betką na razie. Sprawdź za 2 dni np. Lub jeżeli jesteś mega niecierpliwa jutro. Przyczyny spadku mogą być różne i nie trzeba najgorszego przewidywać. Trzymam kciuki, żeby było dobrze &&&&&&&
Mgiełka - wow, ale masz betkę kochana

Odnośnie progesteronu to mieścisz się w normie I trymestru. Ale zawsze sobie możesz zwiększyć dawki leków jeżeli Cię niepokoi ten poziom.