reklama

Kto po in vitro?

Witam Dziewczyny,jestem 6 dni po transferze,ivf mialam robione w klinice w dublinie.7 embrionow na poczatku,zostaly tylko 2 bardzo dobre i transfer mialam w 5 dobie.Niestety nie mam mrozakow,nie rozwinely sie odpowiednio.Za tydzien test,trzymajcie kciuki i zycze Wam wszystkim powodzenia!:-)

reklama
Bylam na becie....doopa:no:
Nie kumam jak to jest ze przy pierwszym dziecku za pierwszym razem zaskoczylo a teraz 2 razy nieudane...juz napisalam maila do doktora..mam dwa mrozaki wiec w grudniu ide po nastepnego.

Lindi tak bardzo mi przykro
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif

kasik faktycznie cos zla passa dalej krąży nad nami.... ech.... trzeba w koncu ja przelamać !! ech......

Witam pewnie mnie nie pamiętacie, kiedyś troszkę tu pisałam ale to było dawno temu..:) mam do Was ogromna prośbę ale po kolei. Do in vitro staram się podejść od sierpnia ale nie udaje mi się ze względu na skaczące TSH zmieniłam dwa razy endokrynologa i niestety żaden z nich nie potrafi mi pomóc dlatego chciałam Was prosić o namiary na jakiegoś dobrego i sprawdzonego specjalistę z Gdańska czy Gdyni. Z góry dziękuję. Trzymam kciuki za Was wszystkie

Lindii brak słów normalnie:zawstydzona/y:
Zula Olusia ma jedną blastkę i wraca po nią teraz i jest z naszej kliniki.

Sama nie wiem czy jest coś wiecej do wykombinowania:baffled:może zdecyduję się na histero lub laparo-jest ryzyko obniżenia i tak mojej niskiej rezerwy komórek ale podchodzę po nowym roku do ostatniego ivf więc już mi nie zalezy ile mi zostanie komórek i kiedy będę miec menopauzę:no: Kariotypy zrobione, endokrynolog zaliczony, nie wiem czy bawić się w immunologię:baffled:to nie jest do końca zbadane.
A powiedzcie co mogłabym zbadać jako podstawa immunologii?
Kolejne ivf napewno ze scratchingiem, z dwoma zarodkami, emrbryogelem ale chyba nic więcej nie wymyśle:confused:

Może faktycznie coś jestz moją sluzówka, endometrium:confused:niby zawsze piękne a plamię na wiele przed betą, lub w jej dniu mimo progesteronu:baffled:

majka2014 witaj! trzymam kciuki!!!!

bluskye ja też miałam (nie pamiętam w którym dpt) jakby fragmenty endo w kolorze brązowo bordowym, takie jakby strzępki i byłam przerażona. Biore 3 razy 200 lutki, wiec to raczej była oznaka zagnieżdżania. Także głowa do góry, cyc do przodu,maleństwo się na pewno zagnieżdża, Kciuki,kciuki, kciuki!!!

GizaS tule mocno :* a próbowałaś się skonsultować z innym lekarzem?

Minni tak, ja zostałam zbesztana jak wspomniałam o sikańcu i chwała za to! cieszę się ze nie zrobiłam. także należy Ci się ochrzan i kciuki za wtorek!

kiki, zula ja jestem chętna jak coś! podajcie tylko miejsce zebym mogła oszacować czy dam rade dojechac:P

peti kciuki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry