reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, jutro kolejne testowanie, ciekawa jestem czy bety przybędzie i jeśli tak to czy wiele. Wczoraj wysłałam sms-a do mojego Gina, że mam tak niską betę. A on krótko skwitował sms-em " Nie nerwowo, wynik jest dodatni". Na prawdę mnie uspokoił, nie ma co. Od wczoraj znowu boli mnie brzuch jak na @, ale głównie w nocy, a w dzień mnie nie boli, bądź tylko ćmi,no i czasami pokłują jajniki, głównie prawy bo na nich po stymulacji mam torbiele. Czy to nie dziwne że jak jestem w ruchu to mnie nie boli? W nocy biorę nospe forte, mam nadzieję że to nie zaszkodzi.

reklama
Zula, ja od 13 lat biorę hydrocortisonum i pobiorę go jeszcze trochę, bo do końca życia. Nigdy nikt nie zalecił mi z tego powodu łykania dodatkowo probiotyku. Piję tylko siemię lniane. I jak na razie wystarcza. Nie mam żadnych niepożądanych objawów.
Może znowu wybiorę się do Danmedu, gdzie badają cały organizm, między innym pod kątem grzybów, ale nie tylko.
I jak coś jest nie tak, do dają magiczne kropelki :-)

witajcie!
bylam dzisiaj na wizycie po leki ale ich nie dostalam jak narazie bo oczywiscie standardowo pecherzyki z naturalnego cyklu jeszcze nie zniknely wiec czekamy do poniedzialku jesli znow beda to przekluwanie >>>ale u mnie to juz standart w tamtym protokole tez tak mialam:(.....
hmmm jeszcze dobrze nie zaczelam stymulacji a juz pod gorke!:(

a co tam u was slychac??

Maya, Danmed, jest akurat w Gdańsku, ale na dole strony jest mapka i możesz poszukać, gdzie u Ciebie "prześwietlają" organizm. Przykładają do dłoni taki jakby długopis i na monitorze pokazują się wykresy. Wtedy wiadomo, czy coś Ci dolega. Jeśli tak, to przepisują krople na oczyszczenie organizmu.

DAN-MED

Kolejna wizyta już jutro. Następna w piątek. I decyzja kiedy punkcja.
A oprócz bólu jajników, to wszystko ok :tak:

A Ty Kochana, jak się miewasz????

Lawnedowy - dziękuję, a powiedz czy Tobie te kropelki pomogły? jakie masz wrażenia, nie jest to naciąganie?jaki jest koszt u nich tej przyjemności i ile mniej więcej kosztują te kropelki?:-)
Ooo, już jutro masz wizytę, super, to trzymam kciuki aby komórki ukazały już tą właściwą wielkość:tak:

Ja już lepiej, powoli zaczęłam układać sobie dalsze plany i to mnie jakoś trzyma.

Maya, to super, że zaczyna kiełkować dalszy gry-plan.
Zobaczysz wszystko się jeszcze ułoży.
A co do tego badania i oczyszczania organizmu, to powiem Ci tak, samo badanie kosztowało parę lat temu 150 zł,
a te kropelki, które później przepisują są homeopatyczne. 50 ml kosztuje w granicach 77 zł, kiedyś ciut taniej.
Chociaż ja swoje leki kupowałam w Płocku, bo tam jest najtaniej.
W czasie badania oczywiście wyszło wszystko to, co wiedziałam i dodatkowo uczulenie na mleko, gluten, drób.
I coś jeszcze, ale już nie pamiętam.
Czy pomogły? Hmmm, ja nie zauważyłam żadnej różnicy.
Ale moja koleżanka z pracy jest zachwycona. Zaciągnęła tam już całą rodzinę i wszyscy byli na kilku kuracjach.
Jej córce wyleczyli astmę i nie jest już alergiczką, a ona sama pozbyła się uczulenia niewiadomego pochodzenia.
Tutaj chyba dużą rolę odgrywa wiara. Jeśli wierzysz, że Ci to pomoże, to pewnie cukierki pudrowe przyniosą taki sam efekt. A są tańsze :-)
Ale w naszym przypadku, to każda droga działania jest dobra. I będziemy się chwytać wszystkiego.

reklama
Do góry