magda - witaj
fusun - kciuki za jajka zacisniete
zuzia - nie sadze zeby normalny lekarz ktory nie leczy plodnosci przepisal ci wspomagacze, bo nawet w klinice nie chca czasem przepisywac. ja tez w polsce nie mieszkam wiec po prostu pozostaje mi zawsze skupowac od dziewczyn leki. do crio mozesz sobie zafundowac encorton (ale brac od poczatku cyklu juz, a nie od transferu), clexane/fragmin, estrofem, progesteron (lutke lub dupka), acard.
solostar - bez jaj. jak w klinice nie ma lekow to bierz recepte i idz do apteki wykupowac. oni tak naprawde nie maja prawa sprzedawac lekow, apteki sa od tego. w zyciu bym sie nie zgodzila na odlozenie cyklu bo lekow nie ma

ich sprawa ze nie maja, a ty idz wykup gdzies indziej
oktavi - wiem wiem ze srednia sie liczy. wiem ze to nie latwe bo tez nie sam index jest wazny ale ladunek tez. i ze kombinacja skladnikow zmienia ich index (tluszcze, bialka obnizaja) itd.... wole zeby skladniki same w sobie juz nie byly wysoko na liscie. owszem, raz w tygodniu jak zjem lyzke miodu to sie nic nie stanie ale ogolnie chce zeby bylo wsio niskie/srednie o ile to mozliwe. bede wdzieczna za porady
sham - klinika nic ci nie pomoze na bol brzucha. boli i tyle i trzeba sie nospa ratowac i magnezem.