reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Niestety, należę, do tych co to słodycze strasznie kuszą, mój mąż mógłby w ogóle nie jesć więc póki jest mój tata u nas, który jest tak samo ciasto żerny jak ja, korzystam i piekę:)
Bo na co dzień to nie mam dla kogo.
Tak, a potem zaczynam kombinowanie jak tu zrzucić te wszystkie ciastka, których się najadłam;)

reklama
mmm...teraz mamy zakaz, do punkcji...
w zeszłym roku się wzięłam za siebie i ćwiczyłam Chodakowską, nawet mi się udało wrócić do wagi z czasów liceum, czyli 12 kg, teraz trochę staram się przynajmniej pilnować. Z racji na remont nie mam czasu na ćwiczenia i zdrowe żywienie.

Ostatnia edycja:
dziewczyny to jak z tymi zatwardzeniami? leki po transferze mogą je powodować?

Nie wiem czy leki to powodują, ale podobno początkowa ciąża, a przynajmniej kiedyś tak gdzieś czytałam, że to jeden z objawów;)
ale czego to ja jeszcze nie czytałam odnośnie objawów:)

dorotav – kciuki za Twoją jutrzejszą wizytę.

martaczi – a co u Ciebie, jak się czujesz, gdzie się podziewasz?? Mam nadzieję, że się nie stresujesz jutrzejszym badaniem, ponieważ wszystko będzie w porządku :tak: &&&&&&&&&&&&&

lenkabar – życzę Ci, aby jutro pobrali jak najwięcej jajeczek super jakości :-)

Madzia76, majka201 - &&&&&&&&&& za Wasze piękne betki :tak:

Juhasek, Renia - witajcie.

LUTY:

3: dorotav - wizyta u immunologa
3: martaczi - badanie prenatalne
3: lenkabar - punkcja
3: Madzia76 - kolejna wysoka beta
3: majka201 - wysoka beta

4: Bzibziok - pierwsze podglądanko
5: Jogo – kolejna wizyta i USG maluszka
6: majka201 - wysoka beta
7: mmm… - wysoka beta
7: Hope84 - wysoka beta
7: montana8 - wysoka beta
8: Pyscek - wysoka beta
8: mmm… - wysoka beta
10: genna - kolejna wizyta u immunologa
20: Cyryjanka - kolejna wizyta i USG maluszka

a właśnie widziałam że zaczął się temat sexu :-p to mam pytanko, kochane powiedzcie mi jak to jest teraz po transferze można uprawiać sex czy lepiej się wstrzymać d32f546b64f4a3613e886d76eb486b53.gif:zawstydzona/y:

Załączniki

• d32f546b64f4a3613e886d76eb486b53.gif
    d32f546b64f4a3613e886d76eb486b53.gif
    9,6 KB · Wyświetleń: 110
reklama
Do góry