reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

majka madzia GRATULACJE:-D:-D:-D
montana- wydaje mi sie ze bez problemu mozesz robic bete w 8dpt bo mialas blastki podane?? wiem ze ci ciezko bo te ostatnie dni oczekiwania sa najgorsze ale stresem nie pomagasz bąbelkowi;-)
lenkabar przy mojej ostatniej ciazy tez mnie bralo, i stosowalam herbate z duuzo iloscia miodu i cytryny, az mi sie rzygac tym chcialo;-)pozniej jak mnie bardzo gardlo bolalo to kupilam tabl do ssania dla kobiet w ciazy

reklama
Madzia76, Majka Wielkeie Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale nam się tutaj mamusiek namnożyło :-)

ja jestem po punkcji. 12 komóreczek pobrano, 8 bardzo ładnych. Prawdopodobnie w czwartek transfer- czyli Madzia76 identycznie jak u Ciebie, najpierw Głąbowski, potem Sienkiewicz, oby mi to szczęście przyniosło.. :) tylko przeziębienie mnie dopada, muszę je kon;0iecznie zwalczyć:/ macie jakieś "złote sposoby"?

super!! 12 pięknych maleństw!! teraz kciukasy za owocny seksik na szkiełku :)

majka ja biorę 3x1 luteine 100 i 3x1.5 duphaston

montana idz jeśli nie dasz rady wytrzymać, ale potem powtórz jakaby nie była

lenkabar trzymam kciuki za ciebie i twoje zarodeczki niech im się rośnie jak najlepiej, a nie mówiłam że czwartek będzie ransferek i ciesz sie zobacz jaką Sienkiewicz ma szczęśliwą rękę:-):-D:happy:

Jo.M., z jakiego powodu mierzycie temp oboje z mężem ? ja temp.ciała zawsze mam obniżoną 36,2 - 35,8.

Kikifish87, ja również miałam polipa i histeroskopie, nieźle zadziałała ta dawka euthyroxy 150, sprawdzaj ją często by nie doszło do nadczynności. chciałam Ci wcześniej napisać że TSH 0,15 przy crio mogłoby być bo podczas transferu i brania progesteronu TSH wzrasta, ale jak Ci się przesunie data crio to przynajmniej ją unormujesz. A napisz proszę jak załatwicie dalsze mrożenie pingwinka, poczekają na Ciebie czy będziecie musieli zapłacić ?

majka201, Ty niedowiarku !! gratuluję i trzymam kciuki za dalszy przyrost bety

Madzia76, gratuluję mamusiu
lenkabar, ładna hodowla kurko;-) kuruj się kochana żebyś do transferu zdrowa była :tak:

Moja dzisiejsza wizyta u immunologa to tragedia, jeszcze nigdy tak w życiu nie byłam potraktowana przez lekarza, zadał 2 pytania, ile ivf było, i czy byłam u genetyka, wypisał 5 kartek z badaniami, żegnam i 150 zł pac poszło za 3 minuty w gabinecie. Szlag mnie trafił.
Badania do wykonania:
dla mnie:
CD3, CD4, CD8, CD19, CD 16+56 w pracowni immunofenotypowania na onkologii
CA-125, p/c antygeonom jajnikowym, ANA-1, anty-kargiolipidowe IgG IgM, anty beta2-glikoprot IgG IgM
wymaz z szyjki na bakterie tlenowe, beztlenowe i coś jeszcze czego nie mogę się doczytać
Kariotyp, IBT w surowicy
dla męża: kariotyp, IBT w surowicy IBT w plemnikach i DNA plemnika i integracja
Właściwie to mam doła z tymi badaniami, i dalej nic nie wiem:baffled:

reklama
Dorotav eh Ci lekarze szkoda gadać. Pewnie Cię trochę skrobna te badania ale miejmy nadzieje że znajdziesz przyczyne, szybko wyeliminujesz i jak najszybciej zostaniesz mamusia czego Ci życzę z całego serca ;)

Do góry