reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Pyscek bardzo się cieszę, szczególnie że Twoja beta wzbudziła na forum trochę wątpliwości - dobrze że Ty byłaś dobrej myśli :tak:jeszcze raz gratuluję! :-)

reklama
PYSCEK superrrrrr wieści :-) tak się cieszę :-)
Mnie już 3 dzień boli głowa i chyba zwariuje :-/

MAJ
12: kasik36 - wizyta u immunologa
13: dorotav - wizyta u genetyka
13: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
13: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
14: Esiek - badanie prenatalne
14: Asita - wysoka beta
14: Tola32 - wizyta
16: Bziumelka - wysoka beta
20: Mundek - pierwsze spotkanie z dzidzią
20: Hope84 - kolejne spotkanie z dzidzią
21: ona232 - kolejne spotkanie z dzidzią
21: _Infinity_ - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Esiek - kolejne spotaknie z dzidzią
23: Pyscek - kolejne spotkanie z dzidzią

bierzcie, bierzcie :p pozytywne myślenie to już pół sukcesu :)
miłego weekendu życzę :)

mam nadzieję,że u Was lepsza pogoda bo u mnie od rana deszcz, więc nic nie można zrobić jak tylko spać :-p

Pyscek gratki kochana, tak jak piszesz optymizm to połowa sukcesu :-)

Mam info od Molli, mam nadzieję, że nie będzie miała mi za złe, że się z Wami tym podzieliłam ale w sali ma bardzo słaby net a wstawać nawet do wc nie może. Niestety cały czas krwawi i lekarze przygotowują ją psychicznie do tego, że może nawet będą musieli usunąć macicę podczas cesarki. Zbierają już dla niej krew. Już 4 miesiące leży w szpitalu bez możliwości nawet wyjścia do toalety, nawet usiąść na łóżku bidulka nie może. Czuje się psychicznie nie za fajnie, marzy o prysznicu. Najważniejsze, że to już 32 tydzień i maluszek może się urodzić, z resztą da radę, silna babka z niej. Pozdrawia Was serdecznie :-)

kasik dzięki za informacje o molly. Podziwiam tą dziewczynę, wspaniała kobieta i waloczy o zycie swojego dziecka tak bardzo. Trzymam za nią mocno kciuki oby wszystko skonczyło się dobrze a dzidziuś urodził się zdrowiutki.

Pyscek gratuluję i cieszę się że z dzidziusiem wszystko jest dobrze, oby tak dalej:)

Silna babks z Molly!!! Tyle wytrzymala to da rade na pewno i ta koncowke ;)

Pyscek - dobrze, ze wszystko ok ;)

Lenkabar - ciesze sie ze wyniki z krwi w porzadku, masz temat zamkniety.

Milego weekendu !!!

reklama
Pyscek - bardzo się cieszę, że z dzidzią wszystko w porządku, oby tak dalej :tak:

kasik36 - bardzo dziękuję za informację o Molli, bardzo się o nią martwiłam. Cieszę się, że dotrwała do 32 tc i oby tak dalej, każdy dzień na wagę złota. Pozdrów ją.

Do góry