reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dzieki Jogo za odpowiedz -mi zostalo troche wiecej niz kilka kropel, ale mam nadzieje ze to nic zlego, bo jestem pewna za na pewno podalam sobie dwa razy po 150j

reklama
kobietki..moze Wy mi pomozecie. w piatek o 9 miałam criotransfer...dzis jest więc 2 dpt.na wkladce zauwazylam brunatno-czarną plamkę...taką niewielką grudkę..śluzową...
na implantację za wczesnie(zarodki 3dniowe)...
miałam maly problem z załozeniem cewnika...moze to jakiś kawałek sluzówki..ale teraz?
miała ktoras z Was taki problem tak szybko po transferze?

dzięki Ona... wysłałam do lekarza smsa...odpisał ze po transferze mogą się pojawic takie plamienia...zebym się odezwała juto gdyby się powtórzylo...

no nic..pozostaje czekac....
i liczyc na to ze wszystko jes ok i tak ma być...

KASIK powodzenia na wizycie &&&&&&&
BLUESKYE kciuki zaciśnięte niech dzidziolek wgryza się w mamusie &&&&&&&&&

MAJ
12: kasik36 - wizyta u immunologa

13: dorotav - wizyta u genetyka
13: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
13: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
14: Esiek - badanie prenatalne
14: Asita - wysoka beta
14: Tola32 - wizyta
16: Bziumelka - wysoka beta
20: Mundek - pierwsze spotkanie z dzidzią
20: Hope84 - kolejne spotkanie z dzidzią
21: ona232 - kolejne spotkanie z dzidzią
21: _Infinity_ - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Esiek - kolejne spotaknie z dzidzią
23: Pyscek - kolejne spotkanie z dzidzią

Bluesky mam nadzieje ze juz bez żadnych niespodziankę dotrwała do bety :) kciukaski
Kasik mam nadzieje ze immunolog poradzi co zrobic z twoimi komórkami NK :)
A u nas radość od rana, dzwonił dr i juz zamrozili 2 maluchy- blastocysty, pozostałą 2 obserwują do jutra , mam nadzieje ze one są leniwe po mamusi ale w końcu dotrą do celu:)

blueskye nie martw się, niewielkie plamienie (najczęściej jednorazowe) może się zdarzyć po transferze - zazwyczaj są to drobne uszkodzenia związane z samym zabiegiem - organizm się oczyszcza. Mi też się 2 razy zdarzyło - raz w dzień transferu a drugi raz w 2 lub 3 dpt. W większości wypadków nie ma to negatywnego związku z powodzeniem transferu.
Kasik za owocną wizytę &&& :tak:

Blue kochana za Ciebie to teraz najmnocniej trzymam &&&& aby ten raz okazal sie w koncu szczesliwy :* :* :* a moze to bylo implantacyjne plamienie? Ja nie mialam nigdy plamienia po transferze ale moze ono sie zdarzyc jesli yly jakies opory przy wkladaniu np wziernika itd...miejsmy nadzieje,ze to dobrze wrozy :-):-):-)

Esiek mam teraz to co Ty...nocne dziwne sny mnie mecza od paru dni...az sie budze w nocy albo ad ranem i zasnac nie moge...takie glupoty mi sie snia,ze az ciezko je dokladnie zapamietac haha...

reklama
Do góry