reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ovitrelle zrobiony - ostatnia dawka wszystkiego co w siebie " wprowadziłam" w ciagu ostatnich 4 tygodni....
Była kolezanka, robiłam jej paznokcie ( takie hobby:)) i sobie troche głowę zajęłam czym innym, cxyli problemami 6 i 4 latka :)

Dołączam sie!SIKANCE NIE ! ja przez sikanca nie wiedziałam ze jestem w ciazy pojechałam na rtg i na drugi dzien potok krwi, gigantyczne bóle i telegon od lekarza ze moja beta przyszła ( u mnie sie dwa dni czeka) i jestem w ciazy...takze ciąża przepadła, w ciagu minuty dowiedziałam ze ze byłam i straciłam... Dlatego nie nie i nie na SIKANCE.

reklama
Czesc Dziewczyny,
Emenems, jak sie czujesz? Milej podrozy i powodzenia jutro &&&&&&&&&&&

hederka, skiancem sie nie sugeruj bo na tak wczesnym etapie nic Ci nie wyraża.

OlaSzy i Madziulka jak sie czujecie? Krwawienie ustało?

milego dnia!

Ostatnia edycja:
Agapl - dziekuje, lepiej , rano jest tylko poranny katar. Nie wiem o ktorej ruszamy bo samochod jeszcze w rozsypce... Zaraz maz ma składać z kolega - zobaczymy...
Jutro juz bedzie po strachu. Postaram sie wiecej nie stresowac.

Hej Baby ☺a ja mialam wczoraj takie bezowe plamienia dzis troche tez ale mysle ze to raczej bedzie@ bo chyba niemozliwe jest implantacja blastki w 11 dpt? Robilam tez sikanca i nic...juz sie nie nastawiam i nie mam nadzieji czekam na bete w czwartek i jak najszybciej chce zabrac mrozaczka...

Missdior - nadzieja zawsze jest i wiadomo, potem sie rozczarowujemy no ale nie bylybysmy tutaj gdyby nie to widzimy szanse :)
A jak bedzie miesiaczka to czeka śnieżynka :)

Dziewczyny mam do oddania:
-2 opakowania po 10 ampułko-strzykawek Fraxiparine 0,4 ml (termin ważności 5/2016)
-5 tabletek dopochwowych Lutinus ( 5/2016 )
-15 tabletek Encorton 5mg ( 08/2016 )
-75 tabletek Jodid 100 ( 01/2016 )
-35 szt testów owulacyjnych ( 07/2015 ).
Jeśli któraś byłaby chętna proszę o wiadomość na priv, chciałabym jednak by koszty przesyłki leżały po stronie zainteresowanej :)

Trzymam kciuki za Was Dziewczyny :tak:

reklama
Do góry