reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Emenems - nie masz co się martwić - wszystko będzie dobrze i jedyne co poczujesz to ukłucie igły podczas miejscowego znieczulenia - mów tak sobie i tak też będzie! Nie dokładaj sobie na zapas! Na luzie, bez stresu, wszystko będzie dobrze..

Hess - czuję się tak strasznie słabo.. przespałam się dwie godziny w ciągu dnia.. tzn o ile mogę tak powiedzieć, co chwile jakiś telefon mi bzykał, mąż przychodził i pytał czy zrobić herbaty i moje dwa psy co chwile pakowały się do łóżka - bo skoro pani leży, to one też mogą. wszystko było ok, do momentu aż zaczęły się "gryźć" nad moimi nogami bo chciały położyć się w tym samym miejscu. Ostatecznie jeden położył po lewej stronie, drugi po prawej, położyły główki na moje biodra i zaczęły chrapać :zawstydzona/y: Ale dochodzę do siebie.. muszę. Jeszcze mam tyle do nauki do nowej pracy.. dopiero jeden kurs online skończyłam z jakiś 5..

reklama
Co do powiadomień pracodawcy o ciąży to się nie zgodzę. Pracodawca nie ma prawa zapytać czy jesteśmy w ciąży a my nie mamy obowiązku ich powiadomienis

Hej :*
Emenems trzymam kciuki :) Taka przebojowa kobieta i się boi? :szok: :p

Ja dzisiaj robiłam betę 14dpt i wynik to 638,5... Dziewczyny napiszcie mi proszę jaka u Was była... Ja już całkiem świruje i zanim urodzę to do reszty będę siwa :-(coś mi się mało wydaję... na początku tak ładnie rosła a teraz... już się poryczałam z nerwów :-(

Co do powiadomień pracodawcy o ciąży to się nie zgodzę. Pracodawca nie ma prawa zapytać czy jesteśmy w ciąży a my nie mamy obowiązku ich powiadomienis

Mi na studiach na przedmiocie związanym z HR mówili, że należy powiadomić, ale fakt - pracodawca nie może się zapytać.. hm.. sprawdzę to raz jeszcze u jakiegoś źródła..

Onaja....:( wiem, ze Ci smutno i przykro i zle. Ale za parę dni znowu staniesz do walki, jak my wszystkie! Dasz rade!:*

Nie lubie kwietnia! :[ przegiecie:/

Napisalam o 19. Po 7 rano mialam odp. Zazwyczaj czekam jeden dzien. I zgadzam sie w 100% nie ma te zlego;)

Właśnie mi odpisał, że mam się pojawić między 18-24 dc. Dodatkowo powiedział, że muszę odczekać bo zrobi mi scratching endometrium.
Czy któraś z Was miała to robione?

pigwa - z reguły poziom bety podwaja się co 2- 3 dni - czyli u Ciebie przyrost jest prawidłowy. Nie martw się na zapas - stres nie jest dobry w tym stanie i umów się na USG po 25 dpt :)

Hej,
już się doczekać jutra nie mogę :).

Emenems - specjalnie dla Ciebie :)

Załączniki

• 1429627993442.jpg
    1429627993442.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Do góry