reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Bety-podziwiam :) Walcz kobitko!:)))

Wczoraj pisałam, że wszystko OK i super się czuję...ale pod wieczór zaczęło mnie pobolewać w dole brzucha:-/ Wzięłam no spę. Dzisiaj też czasem coś zakłuje..zaczynam się lekko schizować :baffled: ale tak leciutko..żeby annemarie na mnie nie krzyczała :laugh2::-p
Ile po transferze byczyłyście się w domu ???

najki-ja sie byczylam 2 godziny,potem umylam wszystkie okna i poszlam do pracy:-) i bede na Ciebie krzyczala,glupolu jeden!!!! dobrze ,ze boli i ciagnie,bo sie dzieje...poczytaj sobie moje posty ze soboty,myslalam ,ze padne,i co juz chyba z 15 testow zrobilam i ciagle sa 2 kreski:-):-):-):-) A jutro ide na Beate;-)

reklama
Bety72-az mi sie morda usmiechnela,ze wracasz ..moze dlatego ,ze my dwie takie mlode dupy;-)tutaj.Masz racje ,nie mozna za szybko rezygnowac z marzen.Cyce do przdu i do roboty;-)

annemarie dziękuję :-D na Ciebie zawsze mogę liczyć w kwestii sprowadzenia do pionu :D:angry::-D

HALOOO kogoś dopisujemy ? :))))

LIPIEC:

30: niebajka - podglądanko :)
30: kate - spotkanie z maluszkiem przez usg
30: agulla84 - wizyta przed crio
31: annemarie - wizyta kontrolna + wysoka beta :)
31: najki - pierwsza weryfikacja

SIERPIEŃ

03: najki - druga weryfikacja
03: stacy - wizyta kontrolna
04:
Hess wizyta u genetyka
04: Edenlayn usg :)
05: Hess - wizyta przed stymulacją
07: IngaPo - wizyta kontrolna
07: moniusia_ - wizyta kontrolna
07: najki - trzecia weryfikacja
07: Jessie wysoka beta :)
10: sykatynka - wizyta kontrolna + usg :)
11: najki - czwarta weryfikacja
14: emenems - połówkowe

agulla84 - criotransfer
IngaPo - konsultacja w Bocianie
Tola32 - criotransfer

Dzisiejsze dziewczyny JAK TAM ???? :))))

Ostatnia edycja:
Dziewczyny lekarza mi powiedział ze dobrze ze się zdecydowałam zabrać mojego silacza bo jak tak dalej będzie to możliwe ze w pl będzie zabronione in vitro mówił ze na początku to olewa ze tylko straszą ale teraz zaczyna robić się z tego poważna sprawa

Najki możesz mi wpisać wizytę u ginka na 3 sierpnia? Muszę zobaczyć czy wszystko w porządku :-)

Jeżeli in vitro zostanie zakazane, to ja się zastanawiam w jakim my świecie żyjemy?! Bo ja nie rozumiem co chca usunąć kliniki czy to by nie rodziły się dzieci z in vitro? Chęć posiadania dziecka razem z tym nie zniknie, będzie utrudnione ale nie niemożliwe. Zawsze zostaje wyjazd za granicę. Przykre to wszystko.

reklama
Do góry