reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Tosia, czyli od razu na początku? A no to u mnie na początku lekarz mówił, że to normalne a wręcz wskazane.... Teraz mam 15 tc .... Lutke biorę tak czy tak... A musialas potem brać dalej leki? Leżeć?

reklama
Sykatynka- cmienie jak na miesiaczke to jest bardziej denerwujące i jednostajne s skurcze to raz mocniej potem odpuszcza i znowu troche mocniej i odpuszcza

No u mnie to raczej jednostajne... Jeju nie wiem zaczynam tak sie teraz obserwować i wczuwac że już nic nie wiem.. mam tylko nadzieję że lekarz będzie umiał wszystko właściwie zinterpretować....

No i tak naprawdę dr powiedzial ze nic nie wolno mi robic, bo ciaza zagrożona, szybko poszłam na zwolnienie , nospe brałam kilka razy dziennie nawet 3-4 w pierwszym trzymestrze, drugi był ok wolny od leków, ale w trzecim brałam luteine i nospe, potem 6 ostatnich tyg musiałam juz lezec - na szczescie w domu, bo szyjka sie skrócila i rozwarcie na 1 sie pojawilo - mimo że fizycznie sie czułam naprawde dobrze

Dziewczyny dawajcie imiona dalej :-) może coś wpadnie do ucha:-) a dla dziewczynki może tez być Amelia, Wiktoria(od zwycięstwa):tak:

nie bajka
taaa myślę o Piotrku, Przemku i Stanisławie poczytałam o imionach i chyba Piotr ma straszny charakter:-p A Przemuś to spoko chłopak, a może już wiadomo jakie dziecko moje ma charakter skoro ciągnie mnie do takich imion:-p Bo jakby nie było nie znam żadnego normlanego Pawla,aniPiotra no może jednego:-D

Emi biedaku, ja tez miałam zparcia, czy nie zmieniłaś witamin już na te w II trym, one zwierają żelazoa zelazo to złooo hihi. A śliwki itp. dobry pomysł :tak:

Dariaa trzymam kciuki, a dla kogo AZF,CFTR dla M a po co mu?

I słyszy sie czesto - ciaża to nie choroba. niestety nie zawsze tak jest bo czasem to jak choroba jak nic nie mozesz robic, jak dziewczyny leża całymi miesiacami..

reklama
Eee... No i jak ja mam się znowu nie stresować? Strasznie chciałabym nie musieć leżeć bo chciałam jeszcze trochę pojeździć na adopcje.. Ale wiadomo ze jak będzie trzeba to będę..

Do góry