reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ja przy moim malym Jasiu (teraz 1,86 i 15 lat ) jechalam z 15 kilo do szpitala dodatkowo. Po porodzie i stresie 3 dniowym w szpitalu wrocilam do domu o 10 kg lzejsza. Po poru nieprzespanych nocach pozostale 5 tez zniknelo. Dlatego nie rozumiem ,za bardzo o co lata. Ale to prawda,ze ze zaciazone maja inne problemy niz te ktore nie wiedza co i jak...:-):-):-)

No i pamietaj - pierwsza ciaza - wszystko nowe :)

reklama
Hess, agula wielkie kciuki! !

Dziewczyny tarczycowe pomożecie?

Po 1,5 miesiąca brania euthyroxu 0,25 tsh spadło z 3,02 do 1,55. Zrobilam przeciwciała i tpo wyszly troszke podwyzszone . 65 norma do 34. zastanawiam sie nad sensem pójścia na wizyte do endo, bo wydaje mi sie, ze wszystko jest ok.

Annemarie kciuki za Twojego Bąbla!!! Musi byc wszystko ok:))

annemarie tak to już jest, ze potem robimy się próżne:-p ja się boje ze zaduzo przytyje i potem nie schudnę, jakby mi ktoś zagwarantował, ze przytyję nawet 25kg a po porodzie wyjdę na zero, to no problem. Ja się nigdy nie odchudzalam i nie wiem czy dam rade zrzucić 10-15kg później:-( zzucenie 2kg było kiedyś dramatem, wiec co dopiero 6-8kg jak zostanie. Poza tym będziesz biadolić jak my jeszcze, ja tez się bałam od usg do usg i mogłam wtedy wszystko znieść byleby bombel był ze mna:-p

Estriadol niski, niecale 600. Mam sie stymulowac do nd i w pon wizyta. Progesteron mam juz wysoki, wiec beda mrozic zarodki zapewne. Lekarz naliczyl 17-18 pęcherzyków do 10 mm.

Estriadol niski, niecale 600. Mam sie stymulowac do nd i w pon wizyta. Progesteron mam juz wysoki, wiec beda mrozic zarodki zapewne. Lekarz naliczyl 17-18 pęcherzyków do 10 mm.

To chyba dobrze nie ? Kurde bo az tak sie nie znam bo to krotki ktorego nie miałam ale sporo ich masz :)

To chyba dobrze nie ? Kurde bo az tak sie nie znam bo to krotki ktorego nie miałam ale sporo ich masz :)

Hess no ja też nie miałam krótkiego ale myślę, że wynik niezły. Zobaczymy w poniedziałek jak jajeczka podrosły :-)

Ja jutro 10:20 poważna rozmowa z dr. Ciekawe co, jak i przede wszystkim kiedy. Jutro mam 15dc.

reklama
Do góry