reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Żaneta u mnie jest jakoś tak dziwnie bo ja w 2 dniu cyklu zaczęłam brać tabletki anty przez 11dni później dwa dni przerwy no i od jutra zastrzyki przez 6 dni. Jutro mam usg i badanie krwi. No nic zobaczymy jak to dalej będzie ale z tego co tu piszecie ja mam to wszystko jakoś dziwacznie

Kropeczko SUPER wiesci i WIELKIE gratulacje :) :happy:
Kachna84 UFF ciesze sie ze z malenstwami wszystko dobrze. Musisz na Was bardzo uwazac. :tak:
Zanetaanna to prawda, swiat bywa maly nawet dla nas Polek, ktore mieszkaja poza granicami naszej ojczyzny :-D Ostatnio na forum dolaczyla takze Jeera86 , ktora rowniez mieszka w Niemczech i leczy sie teraz w tej samej klinice w Berlinie co ja sie leczylam :szok:;-):-p
Dziewczyny kochane trzymam za Was wszystkie kciuki i za te, ktore niedlugo beda albo juz wysiaduja jajeczka aby byly z nich piekne zarodeczki :) ;-)

Najki kochana prosze zmien mi date z 29 na 27 bo cos pomieszalam :rofl2: . bo usg mam w piateczek a nie w niedziele :laugh2:. Dziekuje ;-)

Kachna bardzo się cieszę że z maluszkami wszystko w porządku jak mamunia musi leżeć to dzieciaczki nadrabiają:rofl2::rofl2:

Najki po wizycie no cóż fajerwerków nie ma nastawiłam się na mega wywiad genetyczny przygotowałam się całą historie naszych rodów przestudiowałam ;-) a tu nic pani doktor skserowała protokoły po nieudanych in vitro przeprowadziła z nami ankietę o chorobach i stanie zdrowia naszych i naszych rodziców i powiedziała ze mamy się spodziewać telefon w przeciągu około 2-3 m-cy ale ze względu na okres zimowo jesienny i wiele zachorowan mogą dzwonić wcześniej, powiedziała nam ze pobiorą nam krew z zyły mamy być po posiłku i ze wyniki będą za 6 tygodni do odebrania na kolejnej konsultacji i to wszystko :)

kropka jakie piękneeeee zdjęcieee :-):tak: gratulacje

dziewczyny ja brałam Gonal i pielęgniarka z kliniki oraz kobieta w aptece powiedziały, że nie muszę przechowywać w lodówce (specjalnie pytałam bo przy pierwszej stymulacji brałam Gonapeptyl, który właśnie w lodówce trzymałam ) .
Tak więc Gonal leżał, że tak powiem luzem i zadziałał też dobrze, ale nie wiem czemu tak mi powiedziały w takim razie :baffled:

Silvia - ja Gonal F mam zacząć brać od 3 dc, a w 6 dc podglądanie i badanie prg, estriadolu i morfologii. Generalnie będę iść krótkim protokołem.

reklama
kropka, uwierz babo!!! :))) toż to pewniak :)))) gratulacje!

kachna, faktycznie może taka uroda Twoja. Moja przyjaciółka jest już na końcówce ciąży i od początku lata z wkładkami do wc, ale nie wiem czy w ciąży jeszcze jakieś inne są przeboje. Chociaż ona też krwawiła nawet na początku ciąży. Nie rozmawiam z nią w sumie o tych sprawach, ale podejrzewam, że też plami.

Te leki po prostu muszą być w chłodniejszym miejscu wydaje mi się, ale niekoniecznie w lodówce. Bo jak ja brałam latem to na pewno coś by się z nimi stało jakby w te upały je trzymała nie w lodówce. Tam jest chyba, że w temp od 2 do 15 stopni. Mi w aptece koniecznie kazały kupić torby termo i od razu włożyć do lodówki po powrocie.

Ostatnia edycja:
Do góry