reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Madzionga świetna Beta, dla porównania ja miałam w 8dpt 76. Bliźniaki jak nic sie szykują :-)

Natula za twoją betę tez trzymam kciuki a na bol brzucha bierz nospe. Nie cierp tylko weź. Do 6 tabletek dziennie można (nospa forte 3tab). Bierzesz magnez?

reklama
Najki, no wsciec się można na te @! Ale może rzeczywiacie tej pielęgniarka uda się coś załatwić. I dobrze, ze zapisalas się do tego lekarza -drąz temat! Zuch dziewczyna!
Ja ok, do soboty jeszcze trochę. Mam nadZieję, ze Kropek rośnie w sile, a krwiak wrecz odwrotnie. Brzuch mnie trochę cmi, ale plamien żadnych.

najki, osz kurcze to nieźle. No właśnie coś czytałam, że masz taki zamiar i dobrze :)))

A u mnie nic.. czekam do wizyty cierpliwie,a poza tym mam teraz młyn w pracy do końca marca, wszystko spadło na mnie. Z jednej strony dobrze, bo nie mam czasu myśleć, ale z drugiej strony nie wiem jak sobie później teściówka poradzi jak pójdę w marcu na zwolnienie troszkę. Ale niech sobie radzi, dorosła jest :p

Wszystko się unormuje tylko czasu trzeba, jak już będzie to dziecię to się wszystko unormuje. Przestań myśleć,ze ty nie będziesz w ciąży, bo będziesz!! Tylko musisz jeszcze poczekać:-) spójrz na forum, naprawdę jest mało osób, którym się nie udało. Te co się nie poddały, a historii tu jest mnóstwo :-p tulą już swoje dzieciątka.
Czasem potrzeba z 6 procedur a czasem i to za mało, nie trać nadziei. Najlepsze jest to, że jak już raz się uda - tak jak u lolitki potem każda procedura zakończy się ciążą:-p :-):-) Zobacz na Hess, no taki beznadziejny przypadek, że aż adopvje komórki proponowali i się udallo. Są i takei przypadki gdzie ivf nie udaje się a potem jest naturals. Bo cykle stymulowane, to żadne "naturalne" cykle, to nie są te same komórki!
Jestem dumna z Ciebie, że dałaś radę :-) pokazałaś klasę szyk i styl, a co oni sobie myślą nie ważne.. Widać, że to mózgi nieskalane żadną ciężką myślą:-):-) po co mi głowa? jem niom:-))
O tak, DZIĘKI! :) :D <3

Madzionga bliźniaki jak nic :) :) Gratuluję i życzę spokojnej wręcz nudnej ciąży.

Najki najlepiej by było zrobić taki full zestaw wiedzialabys dokładnie co w trawie piszczy.

Anika11 myślę, że krwiak się wchłania i będzie wszystko ok

Za nowe dziewczyny trzymam kciuki ✊✊

Anika wierzę mocno w Twojego kropka! Jest dzielny, jak mama :tak:Poradzi sobie :)
Monia wizyta tuż, tuż :biggrin2: Jak ta twoja klinika się nazywa? Bo w rankingu skuteczności jakaś klinika na "A" z Krakowa byłą w czołówce.
W ogóle chciałam się umówić do gina z Medicoveru, rozwijam listę lekarzy a tam...dr KAROLINA :D Umówiłam się do niej:D A co :p Pójdę pogadać, zapytam ją też o tą laparo (ale do tamtego doktorka ze szpitala też idę) i może coś się dowiem, jak wygląda sytuacja w Invikcie. Taka trochę podpierducha, nie wizyta ale co tam,mam akurat wolne :p

Witaj limonko i zostan z mami:
Madziaga:
Po tym wczorajszym dramacie,dzisiaj Beta marzenie,moja w 9 dniu byla chyba 70
wiec szykuj sie na podwojny cud;)
A ja czekam jak glupia na @@@@i chyba sie nie doczekam nigdy,znowu caly plan bedzie do doppyyy bo transfer wyjdzie na Wielkanoc.wrrrrrr;)

A więc tak, przed chwilą dzwonili z kliniki i aż... 19 zarodków bardzo ładnie się dzieli :):) ale dowaliłam;) będą obserwować do 5 lub 6 doby i mrożenie , wtedy sobie zadzwonię zapytać ile przetrwało.
A dziś zrobiłam sobie wolne od pracy, hiperka chyba daje znać o sobie bo od wczoraj jest mi bardzo niedobrze, i brzuch nadal boli, czuje że zamiast jajników mam chyba piłeczki;)

reklama
Madzionga - gratulacje:) co tu wchodzę to same dobre wieści:)

Limonka - witaj:)

Natula - trzymam kciuki i wierze ze wieczorem bedziemy Ci gratulować:)

Najki - dzwon, a moze gdzieś sie wciśniesz. Pakiet all in one najlepszy:)

Moniusia - tez pomyslałam ze to bedzie dwuletnie zwolnienie:)

Annemarie - okres dziad zawsze przychodzi jak nie powinien a jak potrzeba to odwrotnie, zycie. Wiem co znaczy zniecierpliwienie bo ja juz przebieram nogami zeby zacząć z dopiero od marca zacznę antki.

Do góry