reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ja Ci tez nic innego nie napisalam jak to ze masz niskie amh

Kochana,nie napisalam Ci nic innego jak to co Ci powiedzial lekarz,ze masz niskie amh i masz na ten temat poczytac.I ze nie masz sie co tak przejmowac bo i tak na koncu wychodzi co innego.Nie myslalam ,ze to az tak stresujace,przepraszam nie chcialam:unsure:
Annemarie nie napisalas mi tego wprost, ale tak pisalyscie o tym amh, ja sie potem jeszcze Ciebie dopytywalam i odebralam to tak jakbym z takim amh miala odrazu adoptowac komorke od dawczyni, bo moje to juz pewnie do niczego sie nie nadaja.
Naprawde tak sie zestresowalam, ze az powiedzialam dzis mezowi ze szkoda ze sie nie zabilam jak sie wczoraj przewrocilam na schodach.
Juz mnie dziewczyny na innym watku postawily do pionu i jest ok;)
Trzymam sie tego ze mi sie uda!!!;)

reklama
Dziewczyny nie stresujcie sie tym amh.
Mnie dzis annemarie zestresowala okropnie, az mi sie zyc odechcialo.
Ja mam amh 0,855 i mi nic lekarze nigdy nie powiedzieli ze od tego sa zle komorki, mowili tylko ze konczy sie rezerwa i trzeba sie spieszyc ze staraniami.
Dziewczyna na innym watku mi pisala ze miala amh 0,5 i urodzily zdrowego synka i to nie z in vitro. Kolezanka innej dziewczyny ma prawie zerowe amh i tez urodzila dziecko.
Jak ktoras chce mnie dolowac, to niech nie odpowiada mi na ten post i niech nie pisze ze nie mam racji, bo ja Wam pokaze ze racje mam i urodze dziecko! Tak! Tego sie trzymam i w to wierze!
Dziewczyny nie przejmujcie sie tym amh bo i tak macie wysokie w porownaniu do mnie!
Uda Wam sie i zycze Wam tego z calego serca!!!
Na zachodzie odchodzi sie juz od badania amh, bo ono nie jest wyznacznikiem, dziewczyna mi pisala ktora o tym czytala.
U mnie mówią ze od 0.8 ahm jest w normie tz. Nie ma co siać paniki i z moich informacji to wpływa na ilość a nie jakość komórek . Także pewnie ze urodzisz a czemu by nie .

Dzięki. Ja za Ciebie i za Was wszystkie. I przyznam się, że gdzieś w środku mam taką myśl, że się nam uda. Bo niby czemu nie? Tylko wydaje mi się, że sama ja duszę w sobie żeby się nie załamać przy porażce.
Ja podchodzę do tego tak mam nadzieje ze się uda ale mam świadomość że może być inaczej .

Jutro kciuki trzymamy za mnie :)

Marzec

13: anika11 - usg Ludzika  

14: westaice - wizyta w trakcie stymulacji - podglądanie pęcherzyków
14: kamka75 - scratching endometrium
14: onadlaniego – usg Kropka
15: 24magda09 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
15: megi - wizyta - rozpiska stymulacji
15: Foote: planowany transfer śnieżynki
15: Nova - planowany transfer
16: moniusia - wizyta wyjaśniająca niepowdzenia!
17: madzionga - usg MAluchów
17: kamka75 - rozpoczęcie stymulacji
17: aniolkowa.mama - słuchanie serduszka u położnej :rofl2:
17: Ewa651 - usg prenatalne
22: Rada: kontrola stymulacji
23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
23: Malina - wizyta
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze

KWIECIEŃ
4: Hess- usg w Novum
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja