reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Melduję, ze Maluch pięknie rośnie, rusza się jak szalony i ma duże stopy  po krwiak nie ma śladu!!!! 
Anika !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :)
najlepszy news!!! Cudnie! :)
Leżenie się opłaciło! Co teraz? możesz się już powoli z wyrka podnosić? Kiedy poznasz płeć? Widać już brzucho?
Ale jestem ciekawska :rolleyes2::-p

reklama
Melduję, ze Maluch pięknie rośnie, rusza się jak szalony i ma duże stopy  po krwiak nie ma śladu!!!! 
Super ekstra! ! Duże stopy? Koszykarz? ? :biggrin2:
Dobre wiadomości z rana powinny być codziennie!
To ja nie śmiało się pochwale, że chyba udało mi się nad tym przeziębieniem zapanować. Zdecydowanie lepiej się czuje dziś. Tylko katar mi się pojawił i trochę kaszlu.

12834993_10207200622707678_443878214_n.jpg
Na dzień dobry pokażę Wam co dostał mój M na urodziny :)

Załączniki

• 12834993_10207200622707678_443878214_n.jpg
    12834993_10207200622707678_443878214_n.jpg
    52,8 KB · Wyświetleń: 395
Teraz to chyba dyskryminujecie młodsze dziewczyny z forum. To że niektóre jesteśmy młodsze to nie znaczy że nie potrafimy wspierać. Według mnie właśnie tragiczne jest to ze takie młode osoby mają problem żeby mieć dzieci. Ja mam 23 mój M 26 a już musieliśmy skorzystać z in vitro bo inaczej nie ma szans.

Anika gratulacje:-) super wiadomość:-)

Kamka mysle ze tu nie o wiek chodzi tylko o problem który nas laczy. Wszystkie pragniemy tego samego i wszystkie idziemy droga in vitro i tu nie ma różnicy czy ktos ma 20 czy 40 lat. Wszystkie musimy się wspierać bez względu na wiek. Ja mam przyjaciolke która jest ode mnie 20 lat starsza i świetnie się rozumiemy wiec wiek nie jest w niczym przeszkoda.

Teraz to chyba dyskryminujecie młodsze dziewczyny z forum. To że niektóre jesteśmy młodsze to nie znaczy że nie potrafimy wspierać. Według mnie właśnie tragiczne jest to ze takie młode osoby mają problem żeby mieć dzieci. Ja mam 23 mój M 26 a już musieliśmy skorzystać z in vitro bo inaczej nie ma szans.
Mnie tez zadziwialo to ze tak mlode osoby maja problem , bo zawsze mowilo sie ze im pozniej tym gorzej , ale w wieku 20 paru lat? My zaczelismy sie starac jak mialam 23 lata , a teraz idzie mi 27 i mam nadzieje ze tym roku juz bobasa bedziemy trzymac na rekach...
34bwdqk3oeq2jtd3.png

reklama
Anika gratulacje:-) super wiadomość:-)

Kamka mysle ze tu nie o wiek chodzi tylko o problem który nas laczy. Wszystkie pragniemy tego samego i wszystkie idziemy droga in vitro i tu nie ma różnicy czy ktos ma 20 czy 40 lat. Wszystkie musimy się wspierać bez względu na wiek. Ja mam przyjaciolke która jest ode mnie 20 lat starsza i świetnie się rozumiemy wiec wiek nie jest w niczym przeszkoda.
Oczywiście że tak zgadzam się w zupełności z Toba ale czsami boje sie reakcji innch bo apotkalam sie z takim stwierdzeniem "też się obejrzalas z tą ciaza..." cieszę się ze mogę do Was dołączyć...

Do góry