reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kurde, a ja dalej nie mam karty cia
Wracam z transferu. Zalecenia o oszczędnym trybie życie i test z krwi za 2 tyg.
Żadnych rad odnośnie leżenia, unikania gorących kąpieli czy badania progresteronu. Są dwa uda- albo się uda albo się nie uda. Kciuki się przydadzą :-)
czuję piękną betę za dwa tygodnie :)

reklama
Doktorek tez napisał, że super :-)
Dzięki dziewczyny za kciuki ! Była moc :-)

Tylko tak teraz myślę, że jakoś zbyt łatwo i dobrze to idzie :errr:
No bój się Boga . Nie masz się czym martwić. ? Masz 25 lat amh 1.7 hormony ok . Reakcjia organizmu na Stymulacjie zaskoczyła wiec inaczej być nie może . Zależy z jakimi problemami ludzie podchodzą do in vitro Ty raczej z tych zdrowszych jesteś brak jajowodu .Nie denerwuj mnie ze się martwisz ze za szybko ze za łatwo .

NOVA superancko! Oszczędzaj się i...czekamy na wysoką betę! Kciuki &&&!
Megi będzie dooobrze. Myśl pozytywnie :)

Jak to bylo u Was , poszlyscie do lekarza usg ... wszystko ok - lekarz dal Wam od razu zwolnienie czy popracowalyscie troche? Ja w sumie tak zaraz nie chce isc,ale rozne opinie slyszalam, wiec zapytam Was :)
34bwdqk3zmtuf9hx.png

reklama
Ale to był dzień! Jutro mniejszy ruch w interesie, ale to nie zmienia faktu, ze kciuki zaciskamy:))

Marzec

16: moniusia - wizyta wyjaśniająca niepowdzenia!
16: Hess: wizyta u genetyka

17: madzionga - usg MAluchów
17: kamka75 - rozpoczęcie stymulacji
17: aniolkowa.mama - słuchanie serduszka u położnej :rofl2:
17: Ewa651 - usg prenatalne
17: westaice - punkcja
22: Rada: kontrola stymulacji
22: Anika - usg genetyczne
22: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę w szpitalu
23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
23: Malina - wizyta
24: ma_rta- usg Malucha