też tak uważam i też chcę taką marchewkępopłakałam się, tak cudownie to opisałaś. chce mieć marchewkę w dziwnych miejscach i obrzyganą bluzkę chce tracić oddech pona uściskiem mojego dziecka...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też tak uważam i też chcę taką marchewkępopłakałam się, tak cudownie to opisałaś. chce mieć marchewkę w dziwnych miejscach i obrzyganą bluzkę chce tracić oddech pona uściskiem mojego dziecka...
Cykl stylizowany?
17dc to chyba bedzie w sam raz hm?
A co sadzicie o powtorce badania AMH? Doktorek zalecił, bo ostatnie mam z przed roku. Zrobić zrobię, bo pod tym kątem dobiorą dawki leków...boję się tylko, czy za mocno nie spadło![]()
Najki a jakie mialas wczesniej amh?Kate ja Cie trzymam za słowo, że w końcu się uda-dlatego walczę dalej! I czekaaam na te obrzygane koszulki i marchewe we włosach
Moniś daj obie jeszcze chwilke czasu..i wracaj do gry!;*
Ja powtórzę to AMH. Doktorek zasugerował też żeby zbadać DHEAS. Badałaś może?
Brakowało mi Cię tu wczoraj !Tak sie zastanawiam...osoby bedace strasznie przeciw dwum zarodkom, co zrobia jak podadza im jeden,a ten sie podzieli i beda z tego bliznieta???
Chodze z chlopakami i niczego nie zaluje! Ciaza jak na razie jest traktowana jak ciaza,a nie przeklenstwo...fakt robi sie coraz ciezej ale co z tego![]()
Kate ja Cie trzymam za słowo, że w końcu się uda-dlatego walczę dalej! I czekaaam na te obrzygane koszulki i marchewe we włosach
Moniś daj obie jeszcze chwilke czasu..i wracaj do gry!;*
Ja powtórzę to AMH. Doktorek zasugerował też żeby zbadać DHEAS. Badałaś może?
Kurcze jeden wieczor mnie nie bylo i tyle stracilamBrakowało mi Cię tu wczoraj !