reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ogloszenia matrymonialne!!!
,dostalam pozwolenie na wypaplanie:

Nasza kochana Westi juz w domku!!! na razie odpoczywa,jak ochlonie po wszystkim oczywiscie ze szczegolami Wam opowie. Pan doktor skomenotwal,ze rozbila bank ,taki genialny wynik. Zarodeczek 5AA juz sie mebluje.:):):):)
Luzuj sie kochana i odpoczywaj,pewno jednym okiem zagladasz;););)

WEST, GRATULACJE :) !!! MARZENIE... :)

jest art. naukowy link wrzucałam kiedyś:-)
anika to 50/50:-) ale będzie baba:-p because I said so!
monia może jakiś naturals się trafi:-):-) jak Hess:-)

Szczerze mówiąc na to liczę:p bo u mnie chyba bardziej to jest możliwe niż akurat fart z in vitro;p no chyba, że genetyka, ale to byłby cios poniżej pasa...

Też wyczuwam u Aniki babę ;)

Aniołkowa Mama - wow 17 tydz!!! Jeszcze chwila i poczujesz pierwsze kopniaki :) Ja właśnie poczułam w 17/18 tyg

Agatek No czekam z ogromną niecierpliwoscią!! Wsłuchuje sie w swoje ciało zawsze wieczorem po kolacji, ale nic. Czekam chyba tak samo jak na betę albo pierwszy scan :-) No i juz nie dam rady ukryć, że to opuchlizna spożywcza, bo mi wywaliło brzuszek typowo ciążowy

Agatek No czekam z ogromną niecierpliwoscią!! Wsłuchuje sie w swoje ciało zawsze wieczorem po kolacji, ale nic. Czekam chyba tak samo jak na betę albo pierwszy scan :-) No i juz nie dam rady ukryć, że to opuchlizna spożywcza, bo mi wywaliło brzuszek typowo ciążowy
Kochana sprobuj zjesc cos slodkiego np kawalek czekolady, batona i sie poloz, rece na brzuszek i moze poczujesz. U mnie to dzialalo :-) moj malz specjalnie po batoniki mi biegal bo jadlam w duzych ilosciach ;) potem mi przeszlo, bo kopniaki byly na porzadku dziennym

ale tu ciekawostek można się dowiedzieć :-) :)
jest art. naukowy link wrzucałam kiedyś:-)
anika to 50/50:-) ale będzie baba:-p because I said so!
monia może jakiś naturals się trafi:-):-) jak Hess:-)
a łożysko masz na przedniej ścianie? jeśli tak to ciężko będzie już poczuć, ja tam już coś czułam ale tak delikatnie, ze nie byłam w stanie ogarnąć że to to:-) ale sa plusy nocna aktywność dziecia nie zaburza Ci snu, no i w razie upadku dziec ma amortyzacje:-) ale niestety ruchy czuje się słabiej..

Wiec ja nie moglam miec lozyska ma przedniej scianie, bo jak szlam spac to moj maly tak wariowal ze w zasadzie nie dalo sie spac... byl mega aktywny

reklama
Do góry