reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Westaice jak ty to pieknie opisalas.
Ciesze sie ze jestes z nami. Uwielbiam twoj humor:-) :)
A przypomnij mi czy ty jestes na rzadowym programie? Bo ja bylam w komercyjnym i moglam sama zdecydowac ile zarodkow chce i wzielismy 2.
Komercyjnym. To wynikło z rozmowy z embriolog. Musze zapytać mojego lekarza dlaczego nie mogłam wybierać.
Tez się ciesze, ze jestem i ze wy jesteście :*

Komercyjnym. To wynikło z rozmowy z embriolog. Musze zapytać mojego lekarza dlaczego nie mogłam wybierać.
Tez się ciesze, ze jestem i ze wy jesteście :*

Mi doradzal ginekolog po punkcji przy wipisie. Z zadnym embriologiem o tym nie rozmawialam. Ale to pewnie zalezy od kliniki.
A tak z innej beczki czytam greya i jak biore ksiazke do reki to przypominasz mi sie ty i nasz guru i mam banana na twarzy.

I codziennie po 450? czy na zmianę menopur/gonal?
Dokładnie wyglądało to tak, że od 7.03 do 10.03 włącznie brałam gonal 225. Od 11.03 do 13.03 brałam menopur 225 wieczorem i cetrotide 0.25 rano. 14.03 miałam rano cetrotide a wieczorem menopur 300. 15.03 cetrotide rano wieczorem 2x ovitrelle o 21:00. 16.03 nic i w 17 pick up.

i przypomnij czemu u Ciebie, aż tyle dali? niska rezerwa?
Amh 1,7.
Ale myślę, że chodziło tez o moje problemy z miesiaczkami i problemy z owu. Niby były, ale takie bezobjawowe i z reguły z jednego jajnika. Drugi leniwy strasznie.
W sumie dr który robił mi punkcje był trochę zdziwiony silna stymulacja, ale po zabiegu juz mu przeszło.

Mi doradzal ginekolog po punkcji przy wipisie. Z zadnym embriologiem o tym nie rozmawialam. Ale to pewnie zalezy od kliniki.
A tak z innej beczki czytam greya i jak biore ksiazke do reki to przypominasz mi sie ty i nasz guru i mam banana na twarzy.
Ja z moim nigdy o tym nie rozmawiałam.
Zresztą tsk sobie teraz myśle, że on od początku wymyślił sobie moja drogę i tak ją wprowadzał. Zresztą kiedyś mi napisał, że idziemy wg planu. Jego dla mnie pewnie.

Ooo proszę. To zostało mi póki co tylko Twoje skojarzenie mnie z greyem. Bo fabuły u siebie nie mogę wprowadzić :)

Ja z moim nigdy o tym nie rozmawiałam.
Zresztą tsk sobie teraz myśle, że on od początku wymyślił sobie moja drogę i tak ją wprowadzał. Zresztą kiedyś mi napisał, że idziemy wg planu. Jego dla mnie pewnie.

Ooo proszę. To zostało mi póki co tylko Twoje skojarzenie mnie z greyem. Bo fabuły u siebie nie mogę wprowadzić :)

I zobacz jak ci ten plan pieknie wyszedl:tak: jeszcze troche i bedziemy pic bezalkoholowego szampana za twoja bete:-) :)

I zobacz jak ci ten plan pieknie wyszedl:tak: jeszcze troche i bedziemy pic bezalkoholowego szampana za twoja bete:-) :)
No, no.
Jeszcze tyle eee czasu. Ciężkie to czekanie. Jak się wie, że kropek był wczoraj, a dziś nie wiem czy siedzi jeszcze. :(
Kurde każde zakaszlenie, kichniecie i jak głupek się za brzuch łapie :)

Aaa nie wiecie czy rutinoscorbin mogę łykać ? Albo cis innego na wzmocnienie?

No, no.
Jeszcze tyle eee czasu. Ciężkie to czekanie. Jak się wie, że kropek był wczoraj, a dziś nie wiem czy siedzi jeszcze. :(
Kurde każde zakaszlenie, kichniecie i jak głupek się za brzuch łapie :)

Aaa nie wiecie czy rutinoscorbin mogę łykać ? Albo cis innego na wzmocnienie?

Anne chyba niedawno pisala ze rutinoscorbin mozna.

reklama
Do góry