reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aniko fizycznie padam, jestem strasznie opuchnięta i zmęczona. A poza tym na spokojnie muszę wszystko obmyslec. A tak na marginesie to w weekend jeszcze zjazd na uczelni.

Tak. I swędzi. Po kilku h schodzi
Ja dzisiaj pierwszy zastrzyk będę miała. A jutro mają dzwonić co z zarodkami. Stresuję się bardzo, ale co poradzę :) jeszcze mój m poleciał dziś do uk i zobaczymy się dopiero w połowie lipca :( mam ucałowac pęcherzyki. Obym dała radę sama...z pieskiem :)

Tak. I swędzi. Po kilku h schodzi
Uff bo juz sie balam ze sie zle wbilam.
Wbilam igle i wcisnelam odrazu tlok.
Nie robilam jak w ulotce ze niby trzeba najpierw cofnac tlok i zobaczyc czy pojawi sie krew.
Masakra strasznie mnie stresuja te zastrzyki az mi sie rece trzesa.
Jeden zmarnowalam i wywalilam bo pecherza sie nie moglam pozbyc. Lek mi juz lecial z igly a pecherz ogromny sie pojawial dopiero jak igle przechylalam do wstrzykniecia.

No wiec tak:
W praeym jajniku 5 jajek wielkosci 9-10. W lewym tylko jedno jaja.
Byc moze ze w sobote punkcja ale to tak byc moze.
Teraz mialam wziasc cetrotide( rety ile stresu:-( )
A od jutra to co bralam do tej pory plus cetrotide ale w poludnie i nastepny dzien tez w poludnie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry