pisanka89
Fanka BB :)
Mnie bolą odkąd zaczęłam stymulacje :/ uwielbiam spać na brzuchu a niestety nie bardzo mogę chociaż piersi mam malutkie to bolą jak szalonenatula jaki zarodek ? 3dniowy czy blastka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie bolą odkąd zaczęłam stymulacje :/ uwielbiam spać na brzuchu a niestety nie bardzo mogę chociaż piersi mam malutkie to bolą jak szalonenatula jaki zarodek ? 3dniowy czy blastka?
Tez się bardzo boję. Nie wyobrażam sobie zobaczyć negatywnej bety. W szafce mam jeden test, który został z poprzednich prób, bardzo bym chciała żeby to był ten, na którym zobaczę dwie kreski. Dzisiaj już mam milion myśli na minutę, jeszcze M mnie wczoraj wkurzył, nie gadam z nim.Właśnie się zastanawiam, poprzednim razem 9dpt sikaniec wyszedł pozytywny . Mam mętlik. I bardzo się boję :/
Mnie tez od stymulacji, ale teraz jakoś mniej. Ale na brzuchu spać się nie daMnie bolą odkąd zaczęłam stymulacje :/ uwielbiam spać na brzuchu a niestety nie bardzo mogę chociaż piersi mam malutkie to bolą jak szalone![]()
Martka witaj w klubie ja z moim M też sie nie odzywam. Miał mnie nie denerwować po transferze no i bam 3 dni sie nie odzywamy :/A moje bolą nadal, ale od wczoraj widzę, ze jakby sie zmniejszyły. Szaleństwo, co sie z organizmem dzieje
A moje bolą nadal, ale od wczoraj widzę, ze jakby sie zmniejszyły. Szaleństwo, co sie z organizmem dzieje