onadlaniego30
Fanka BB :)
A i jeszcze plus, ze schudłam juz ponad 3 kg
i nie smakuje mi mięsko
żadne
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o a jak się thermomix sprawuje? przydatny? też myślałam żeby kupić kiedyś narazie mam czas na gotowanie i na indukcji szybko się gotuje, ale jak już będą bliźniaki to może możeKurczę taki zrobiłaś mi apetyt, ze chyba zaraz odpalę Thermomixa i zrobię tez karpatka, (inaczej nie potrafię) wiec jak ktoś z okolic Piły, bądź Poznania to zapraszam, choć pewnie nawet w połowie mi takie nie wyjdą
![]()
Dziewczyny! Nasze baby juz jest takie.
Odnośnie mojego samopoczucia, to na tym etapie oprócz jakiegoś delikatnego pobolewanie w pachwinie i lekkich boli krzyżowych nic mi nie jest. Mdłości poranne sie nie liczązdarzają sie tez kilkugodzinne migreny, ale to tez idzie przeżyć.
Podobno ciąża na tym etapie wyglada książkowo.
Staram sie oszczędzać, lecz rożnie to sie udaje
Trzymam kciuki za Was wszystkie :*
o a jak się thermomix sprawuje? przydatny? też myślałam żeby kupić kiedyś narazie mam czas na gotowanie i na indukcji szybko się gotuje, ale jak już będą bliźniaki![]()
nie wiem jak wy chudniecie jak ja jestem 5 dpt i już pewnie 2 kg na plusie a to dopiero początekOnadlaniego - super macie baby. Dobrze, że wszystko jest ok.
Ja na początku ciąży schudłam 6 kg ( ponoć tak jest, że się chudnie) . Teraz wróciło 2 kg.
cudne dzieciatkouwielbiam takie zdjecia.
Kiedys sobie takie na T-shircie wydrukuje i napisze: mam dziecko z in vitro !!!!!! i bede dumna jak paw nosic![]()