reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Martina - no cudowne wieści:) gratulacje:)

Ewunka - no trzy to juz szaleństwo, ale to jest tak jak mówisz, od wielu czynników to zależy.

Westaice - to kuruj sie poki co, żebyś była w dobrej kondycji.

Ew dodać Ci jeszcze trochę zmartwień? Weź kobieto się już nie zadreczaj, bo Ci wszystkie pióra wypadną.
Megi wkurza mnie to. Chociaż póki co nie wiem czy w ogóle krio będzie.

reklama
Martita, gratuluje:) rosnijcie zdrowo!

Megi, ja też bym sie na dwa zarodki nie zdecydowała. Nie zamartwiaj się! Jak to Kate pisała wiele razy, zarodki nie rozwijają się liniowo i mogą skoczyć przez te dobę! Jutro wszystko się wyjasni:)

Strawbelka, teoretycznie progwsteron nie zaszkodzi, ale pamiętaj, ze potem bedzoesz z tych leków schodzić stopniowo. Co zrobisz jak zapas duphastonu się skończy? Powiesz lekarzowi? Lutinusa bierze się mniej, bo ma inne stężenie niż luteina. Ponadto duphek jest syntetyczny i stąd inna przyswajalnosc niż pozostały prg.
Zdecydować musisz samą. Ja za pierwszym razem czasem dokladalam luteine, tym razem słuchałam się lekarza. Doradzać zatem nie mogę ;)

Do góry