lile
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Natula cudownie...
A u mnie dupa...pecherzyki w pon mialy po 11mm...prawy nadgonil po 14mm a na lewym zostaly po 11mm...kuzwa siedze i rycze...to juz 9 dzien zastrzykow...wizyte mam w niedziele i te dwa dni mam brac jeszcze dodatkowo menopur...boje sie...i wiem ze nic z tego nie bedzie...
Tak dobre...ja mam pco to e2 zawsze bede miec kosmiczny...
Ale one maja po 11mm...nawet jakby rosly 2mm na dzien to i tak przez dwa dni nie urosnaNie zakładaj najgorszego. Mam nadzieję że teraz będą pięknie rosły
Ja pracuję nadal, zwolnienie planuje we wrzesniumavi, martka a powiedzcie od kiedy brałyście zwolnienie ciążowe?![]()
A to juz zalezy od dawek leków. Ja przez 7dni wyhodowałam 24 oocyty. Ale byla hiperka. Pytanie jaki masz protokół step down czy flare up? Jezeli jednostki rosną a nie maleja to wynik stymulacji moze zaskoczycAle one maja po 11mm...nawet jakby rosly 2mm na dzien to i tak przez dwa dni nie urosna![]()
do ginekologa na usg może jest torbiel czynnosciowa, albo organizm się jeszcze reguluje. Po transferze dostaje się duże dawki prg i e2 zanim wszystko się ustabilizuje minie trochę czasu.Witajcie
Ostatnio sie nie udzielam bo po ciazy biochemicznej narazie czekamy i zaczynamy crio po urlopie pod koniec sierpniaale chciałam sie poradzić ;( po ciazy biochemicznej dostałam @ potem minął miesiąc i teraz powinnam dostać druga @ ale juz 3 dzień sie spóźnia gdzie normalnie zawsze była jak w zegarku miedzy 26-28 dniem ;( a dzisiaj juz 30dc i nic ;( brzuch boli jak na @ wiec założyłam tampon i tylko delikatnie był poplamiony ;( a jak nue zakładam tampona to nic nie leci ;( zrobilam nawet test ciążowy i negatywny ;( nie wiem o myślec pomóżcie ;(((