reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny :) jestem tu nowa, czy moge dołączyć ? Dzisiaj mam 5 dpt dwóch blastkow :) objawów praktycznie zero, nie wiem czy to dobrze czy źle, ale juz zaczynam miec stresa przed testem
Pozdrawiam

reklama
Dziewczyny, a widziałyście projekt nowelizacji ustawy o leczeniu niepłodności? Jakaś masakra.
Mam nadzieję, że nie zdecydują się na zaaplikowanie nam takich rozwiązań i do tego w tak ekspresowym tempie.

Zmiany:
2) w art. 2 ust. 1 pkt 28 otrzymuje brzmienie: „28) zarodek – dziecko poczęte w najwcześniejszej fazie rozwoju biologicznego, powstałe w wyniku połączenia gamety męskiej i żeńskiej;”

zmiany w art. 9: a. ust. 2 otrzymuje brzmienie: „W przypadku zapłodnienia pozaustrojowego nie można dokonać zapłodnienia więcej niż jednej żeńskiej komórki rozrodczej.”; b. ust. 3 otrzymuje brzmienie: „Od zapłodnienia pozaustrojowego do umieszczenia komórki rozrodczej w ciele kobiety nie może upłynąć więcej niż 72 godziny. Jakiekolwiek przerwy w biegu tego terminu są niedopuszczalne.”;

Art. 3. Ustawa wchodzi w życie po upływie 2 tygodni od dnia ogłoszenia.

Dziewczyny, a widziałyście projekt nowelizacji ustawy o leczeniu niepłodności? Jakaś masakra.
Mam nadzieję, że nie zdecydują się na zaaplikowanie nam takich rozwiązań i do tego w tak ekspresowym tempie.

Zmiany:
2) w art. 2 ust. 1 pkt 28 otrzymuje brzmienie: „28) zarodek – dziecko poczęte w najwcześniejszej fazie rozwoju biologicznego, powstałe w wyniku połączenia gamety męskiej i żeńskiej;”

zmiany w art. 9: a. ust. 2 otrzymuje brzmienie: „W przypadku zapłodnienia pozaustrojowego nie można dokonać zapłodnienia więcej niż jednej żeńskiej komórki rozrodczej.”; b. ust. 3 otrzymuje brzmienie: „Od zapłodnienia pozaustrojowego do umieszczenia komórki rozrodczej w ciele kobiety nie może upłynąć więcej niż 72 godziny. Jakiekolwiek przerwy w biegu tego terminu są niedopuszczalne.”;

Art. 3. Ustawa wchodzi w życie po upływie 2 tygodni od dnia ogłoszenia.
Oni juz oglosili ???:szok:

Przy takim poziomie to juz chyba odwoluja husan miala podobne wyzyny e2 i odroczyli

Ja mialam e2 2334 i mialam odroczony transfer. Ale teraz sie ciesze i dalej nie moge uwierzyc ze jestem w ciazy. Tak sie zastanawiam czy to przez to ze mialam odroczony transfer i orgaznizm troche odpoczol do crio czy to zasluga mojego walecznego kropka.

reklama
Ja mialam e2 2334 i mialam odroczony transfer. Ale teraz sie ciesze i dalej nie moge uwierzyc ze jestem w ciazy. Tak sie zastanawiam czy to przez to ze mialam odroczony transfer i orgaznizm troche odpoczol do crio czy to zasluga mojego walecznego kropka.
Zapewne to zasluga obu tych czynnikow :)
Jak sie czujesz ??

Do góry