reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Marta nie grzeb tam w majtkach i nie denerwuj się .
Ivo za każdym razem każdy organizm może reagować inaczej to ze kiedyś bolało Cię inaczej nie znaczy ze musi tak samo odstawić leki po 4 dniach to bardzo dziwna sprawa. .....może ten lekarz nie wiedział ze miałaś transfer 4 dni temu może mu się poj.
Ja bym czekała do 10 dnia i wtedy beta .
No chyba ze Cię zalało to inna sprawa.
Ja dziś tez byłam u lekarza znaczy za dużo powiedziane to był idiota :)
Nie był ani skuteczny ani miły :laugh2: no parodia.
Poszłam najpierw na osiedle pani miała problem z moja karta unijna ( lata temu wszla w obieg ) ale ni hu nie wiedziała co ma z nią zrobić no i dla świętego spokoju kazała iść mi gdzie indziej :o poszłam . Zarejestrowali mnie .
Mówię boli mnie brzuch i jest mi niedobrze potrzebuje krew i usg bo nie wiem czy to jajniki czy jelita ( bo mam zepsute i to i to )
Wysmial mnie pod nosem. ...
Zapytał
Zjadła pani coś zepsutego? :confused:
Popatrzył mi w oczy i mówi proszę wziąść nospe omeprazol i dieta 3 dni :laugh2: i dam pani zwolnienie :D Tym razem to ja go wysmialam i mówię co mi dolega. ? Wie pan już. ? Badanie na odległość. ?
Mówi a co ja pani zrobię na ból brzucha :laugh2::laugh2::laugh2: mowie może usg. ? Zobaczymy czy jajniki ok. ?
Nie widzę podstawy do badania :laugh2:
Trochę brzydko mu powiedziałam i zostawiłam skargę pisemną w recepcji .
Jaja normalne Jaja :o

reklama
Motylku pieknie!! Beda blizniaki? :)
Ewunka no coz - polska sluzba zdrowia powinna mowic Ci wszytsko... Ja kiedys z zapaleniem miedniczek nerkowych musialam isc prywatnie, bo w zwyklej przychodni stwierdizli, ze to nic pilnego i skoro mam karte ekuz to tylko pilne przypadki lecza. Prywatnie okazalo sie, ze przez tydzien nie wolno mi bylo opuscic lozka i musialam lot do domu przelozyc, bo moj stan byl tak zly, ze leciec nie moglam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ewunka no coz - polska sluzba zdrowia powinna mowic Ci wszytsko... Ja kiedys z zapaleniem miedniczek nerkowych musialam isc prywatnie, bo w zwyklej przychodni stwierdizli, ze to nic pilnego i skoro mam karte ekuz to tylko pilne przypadki lecza. Prywatnie okazalo sie, ze przez tydzien nie wolno mi bylo opuscic lozka i musialam lot do domu przelozyc, bo moj stan byl tak zly, ze leciec nie moglam.

Powiem Ci że ginekolog patrzący w oczy to dla mnie nowość o_O
Diagnoza i leki to już był szał :o

Marta nie grzeb tam w majtkach i nie denerwuj się .
Ivo za każdym razem każdy organizm może reagować inaczej to ze kiedyś bolało Cię inaczej nie znaczy ze musi tak samo odstawić leki po 4 dniach to bardzo dziwna sprawa. .....może ten lekarz nie wiedział ze miałaś transfer 4 dni temu może mu się poj.
Ja bym czekała do 10 dnia i wtedy beta .
No chyba ze Cię zalało to inna sprawa.
Ja dziś tez byłam u lekarza znaczy za dużo powiedziane to był idiota :)
Nie był ani skuteczny ani miły :laugh2: no parodia.
Poszłam najpierw na osiedle pani miała problem z moja karta unijna ( lata temu wszla w obieg ) ale ni hu nie wiedziała co ma z nią zrobić no i dla świętego spokoju kazała iść mi gdzie indziej :o poszłam . Zarejestrowali mnie .
Mówię boli mnie brzuch i jest mi niedobrze potrzebuje krew i usg bo nie wiem czy to jajniki czy jelita ( bo mam zepsute i to i to )
Wysmial mnie pod nosem. ...
Zapytał
Zjadła pani coś zepsutego? :confused:
Popatrzył mi w oczy i mówi proszę wziąść nospe omeprazol i dieta 3 dni :laugh2: i dam pani zwolnienie :D Tym razem to ja go wysmialam i mówię co mi dolega. ? Wie pan już. ? Badanie na odległość. ?
Mówi a co ja pani zrobię na ból brzucha :laugh2::laugh2::laugh2: mowie może usg. ? Zobaczymy czy jajniki ok. ?
Nie widzę podstawy do badania :laugh2:
Trochę brzydko mu powiedziałam i zostawiłam skargę pisemną w recepcji .
Jaja normalne Jaja :o
Ej no, nigdzie nie grzebie, samo wyszło..
Ale Ci się trafiło..a wiesz juz w koncu co Ci jest? Poszłas gdzie indziej czy się męczysz?

reklama

Oby, zobaczymy :) Gdyby mi ktoś powiedział, że się uda tylko, gdy wezmę 5, to wchodzę w to w ciemno ;) My te maluchy pokochaliśmy już teraz, na szkiełku.

Do góry