reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Słuchaj Rybki :) Mój lekarz mówi, że medycyna to nie matematyka. Dopóki nie zrobisz bety, nie przekreślamy Kropków!
Przekreślać to ja ich absolutnie nie przekreślam , tylko dobry humor poszedł się j...
A jeżeli dziś jest implantacja to w 12 dniu wyjdzie beta? czy lepiej poczekac do soboty? Bo one sie muszę zagrzebac i zaczac produkowac, i w związku z tym w czwartek może być za wcześnie..

reklama
Przekreślać to ja ich absolutnie nie przekreślam , tylko dobry humor poszedł się j...
A jeżeli dziś jest implantacja to w 12 dniu wyjdzie beta? czy lepiej poczekac do soboty? Bo one sie muszę zagrzebac i zaczac produkowac, i w związku z tym w czwartek może być za wcześnie..
Zrób w czwartek i powtórzysz w sobotę. Będziesz spokojniejsza.

Ewunka ja bez problemu dostałam skierowanie do chirurga u to on dopiero zleca usg. Później pewnie trzeba będzie czekać na termin :/ trzeba być zdrowym żeby po lekarzach chodzić .

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ej no, nigdzie nie grzebie, samo wyszło..
Ale Ci się trafiło..a wiesz juz w koncu co Ci jest? Poszłas gdzie indziej czy się męczysz?
Boli mnie brzuch juz ze 3 dni. ....
Ale podejrzewam jelita zmiana powierza diety wody. .... ale chciałam sprawdzić czy to nie torbiel. ....
Zaczęłam antyki może to też coś z tym. ... teraz mam inne .
Ale jak pan doktor :D a raczej konowal ****.. twierdzi ze pani polezy pani przejdzie :D:D:D to się stosuje
Śmiać mi się chce.......
Ale to jest przykre. .....
Nie poszłam na razie nigdzie bo mi lepiej

Ewunka ja bez problemu dostałam skierowanie do chirurga u to on dopiero zleca usg. Później pewnie trzeba będzie czekać na termin :/ trzeba być zdrowym żeby po lekarzach chodzić .

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja poszłam z bólem do ginekologa . Mówię mu ze mam endometrioze 2 miesiące temu miałam torbiel i nie wiem czy się wchłonela czy może rośnie ze jestem po 2 agresywnych stymulacjiach hormonalnych no i od kilku dni biorę antyki.
A on mówi ze nie widzi podstaw do usg no qurwa. ......

No ja poszłam z bólem do ginekologa . Mówię mu ze mam endometrioze 2 miesiące temu miałam torbiel i nie wiem czy się wchłonela czy może rośnie ze jestem po 2 agresywnych stymulacjiach hormonalnych no i od kilku dni biorę antyki.
A on mówi ze nie widzi podstaw do usg no qurwa. ......
Moze on ślepy - do okulisty powinien isc..

reklama
Do góry